Till första sidan på Fuska

New Super Mario Bros. fusk (Nintendo DS) av game_hacker

Bild på fodralet till spelet New Super Mario Bros..
Spelrelease:
2006-05-17

Utvecklare:
Nintendo

Antal spelare:
Okänt

Co-op:
Okänt

Köp spelet
Ställ en fråga om spelet Skriv ut fusket Felanmäl fusket Ändra fusket

Annons

Här kommer fusket till spelet

-ALLA BOSSAR-


BOWSER JR (LEVEL 1):
Först är Bowser Jr lätt. Man ska bara hoppa på honom uppifrån tre gånger. Man ska inte hoppa på honom när han har hoppat in i sitt skal.

BOWSER JR (LEVEL 2):
Nu är Bowser Jr lite svårare. Han har en mask på sig. Så fort du försöker hoppa på honom hoppar han bara in i sitt skal. Han kommer kasta ett skal mot dig. Hoppa på det så det stannar, ta det sedan och kasta det på Bowser Jr. Han faller ihop och då kan du hoppa på honom. Sedan ska du göra samma sak två gånger till.

1. BOWSER:
Det enda du behlver göra är att antingen skjuta eldbollar på honom tills han ramlar ner i lavan och sedan hoppa på dödsknappen, eller så hoppar du bara över honom ner på dödsknappen.

2. GIBDO CACTO:
När han är så lång som han kan bli ska du bara akta dig för kanonkulorna som han skjuter mot dig. Gå lite närmare honom så dyker han ner i sanden. När han dyker upp igen är han kortare, och då har du chansen att hoppa på honom. Du ska få in tre hoppträffar på huvudet så dör han.

3. FISHY PIRANHA
Den här pirajan försöker hoppa upp och slå ner dig i vattnet. Du ska skada honom 3 gånger som vanligt. För att skada honom ska du hoppa på honom uppifrån.

4. BIG GOOMBA
Du kan inte hoppa upp på den här gigantiska goomban på vanligt sätt, för den är för stor. Du ska hoppa på en gul knapp i rummet. Sedan hoppar du upp på en av de två gummitrampolinerna. Då höjs den upp, och du kan hoppa och göra ground-pound på goomban. Sedan försvinner trampolinerna och den gula knappen blir aktiv igen. Gör samma sak två gånger till så dör den.

5. PETTY PIRANHA
Bossen börjar flyga först och den kommer flyga i luften tills du är under den. Då dyker den ner och försöker mosa dig. Undvik att mosas, för då tappar bossen balansen och ramlar. Då ska du göra ground-pound på magen. Då börjar den flyga igen. Gör så två gånger till så dör den. OBS! När du tagit den två gånger börjar den inte med att flyga, den studsar för att mosa dig direkt. För att inte mosas ska du springa under den när den är i luften. Efter en stund börjar den flyga igen.

6. PANZER MONTY MOLE
Det här är en mullvad i en pansarvagn. Först är det en våning på vagnen. Du ska akta dig för skotten. När mullvaden kommer upp ur vagnen ska du hoppa på honom. Då hoppar han ner i vagnen igen. För varje hoppträff blir det en ny våning på vagnen. Efter tre hoppträffar dör han.

7. DARK LAKITU
Detta är en Lakitu, en koopa i ett moln som kastar fiender. Du ska, när han dyker ner för att attackera dig, hoppa på honom uppifrån. Efter tre hoppträffar dör han.

8. BOWSER SKELETON
Bowsers skelett har vaknat till liv. Nu finns ingen plattform att hoppa upp på och sedan hoppa över honom. Du måste ta sats och hoppa ett långt hopp över honom om du är liten. Har du svamp blir det lätt. Du behöver bara springa på honom, då blir du liten och är odödlig några sekunder. Utnyttja de till att hoppa på knappen.

9. GIGA BOWSER TEAM
Nu är det ett team av Bowser Jr (L2) och en återuppväckt Bowser. Först ska du ta itu med Bowser Jr. Döda honom på samma sätt som förut. Efter tre hoppträffar ramlar han ner från bron. Sedan är det Giga Bowser kvar. Han är inte lätt om man är nybörjare. Man ska akta sig för hans eld- och isbollar som han skjuter. När han hoppar högt upp i luften ska man skynda sig fort under honom och hoppa på knappen. Då försvinner bron, Bowser ramlar ner och Princess Peach är räddad!

-BONUS-
När du klarat spelet kan du öppna "Secret Challenge Mode". Var på världskartan, tryck START och sedan trycker du in en kod: L, R, L, R, X, X, Y, Y. Då öppnas "Secret Challenge Mode"!

-LUIGI-
Vill du spela som Luigi? Det är möjligt. Tryck i menyn på "Mario Game", men sedan håller du nere L och R när du trycker A på den fil du väljer. Släpp sedan L och R. Då spelar du som Luigi istället för Mario!

-VÄRLD 4 OCH VÄRLD 7-
Du har säkert ingen aning om hur man kommer till värld 4 och 7. Men så här gör du. Ta två världar innan den värld du ska till. Är det 4 så gå till 2. Är det 7 så gå till 5. På andra världen, gå till stora borgen på världen och ta dig till en gång utomhus där en stor taggboll rullar. Ta tag i repet och svinga dig upp på avsatsen du inte kan nå annars. I blocket där finns en liten svamp. Ta den så blir du pytteliten. Ta dig sedan vidare till bossen utan att bli stor igen. Du ska klara honom när du är pytteliten. Det är svårt, men det går. Du ska inte hoppa på hans huvud vanligt, du ska göra ground-pound på det tre gånger. Samma sak gäller femte storborgen. Det är lite svårare på väg till bossen. För att få en liten svamp ska du använda mix-blocket som finns på vägen. Du ska hoppa på det underifrån så exakt att det sedan kommer ut en liten svamp ur det. Ta det innan det åker ner i hålet en bit framför dig. Sedan ska du ta dig levande till bossen och klara honom på samma sätt som förut. På så sätt, klara de bossarna som pytteliten, kommer du till värld 4 och värld 7!

-HUR MÅNGA EXTRALIV MAN VILL HA-
Gå till första banan på första världen. Där ska man gå till det blocket som innehåller en stor svamp. Ta den inte direkt, utan låt den gå till hålet men ta den precis innan den åker ner i hålet. Sedan ska du bara springa snabbt framåt och förstöra det mesta. Stanna inte upp på vägen, du ska springa ända till flaggstången och det är bara att gå rakt igenom blocken innan. Du kommer kunna förstöra flaggstången och då får du många extraliv, har man gjort det bra så får man 5 extraliv och man kan göra detta hur många gånger som helst!

Se fler fusk, guider och tips från detta spel

Annons

Om detta fusk

Skribent:
game_hacker
Inlagt:
15/09-2006 kl 18:56
Uppdaterat:
24/10-2006 kl 16:55


Kommentarer

Kommentar #1 av tada

bra!

Kommentar #2 av Cortez

Förlåt om jag yttrar mig men de riktiga namnen är:

Mummy Pokey

Cheepskipper

Mega Goomba

Petey Piranha

Monty Tank

och Lakithunder

Kommentar #3 av rieorakaor

bra fusk 8/10

Kommentar #4 av Dicecursor

hur vet ni vad alla bossarna heter?

Kommentar #5 av NSH

Man kan vägghoppa upp på big goomba om man vill. (då slipper man springa fram och tillbaka till den gula knappen)

Kommentar #6 av Zwhatsh

strunta i alla dessa svåra tekniker för att klara bossarna, bara gå till ett orange svamp hus på kartan. Få en Mega Mushroom och sedan använd den på bossen, hur lätt som helst! Så klara ja sista bossen!

Kommentar #7 av PoKeMoNs

tack, nu har jag klarat värld 4 och 7 :D

Kommentar #8 av fippe94

Hallå är ingen tillräckligt smart för att göra "rumpdach" på mini bowser!

Kommentar #9 av fippe94

aahh det ä så man blir lugi! :D tack!

Kommentar #10 av FreakyStyley

i vilken värld möter man big goomba? (eller vad den nu heter)

Kommentar #11 av Dicecursor

På värld 4 möter man den stora Goomban

Kommentar #12 av NantE

men är det så svårt, det är ju bara hoppa tre gånger på bossarna! Det e ju skitlätt!

Kommentar #13 av ej medlem

Perfekt gudie ;) 10/10

Kommentar #14 av Proccito

det finns ett snabbare men svårare sätt att få liv

Kommentar #15 av Jojann

Bra, men jag har en fråga. hur kommer jag in i det gula röret (värld 1, mini borgen)??

Kommentar #16 av KLARAnr1

jag har bara kommit till värld 3 (WORLD 3) och nästan klarat det. Fuskat var det bästa jag sett, men namnen var ju fel verka det som, så 9/10.

Kommentar #17 av MrPannkaka

Förutom Mega gompa så kan du göra gump-hopp(B, ner, ner)på bosarna.Då behöver du bara atakera bossarna 2 gånger(gäller även Bowser jr)

Kommentar #18 av mariofan96

en ground pound gör dubbel kraft vettö

Kommentar #19 av ej medlem

jag antar att det är jag som är trög, men jag fattar fortfarande inte hur man kommer till värld 4

Kommentar #20 av ej medlem

Det är så att du måste vara mini och klara bosen på world 2.


Tävling på Fuska!
Vinn superpresentkort, påfyllning till mobilen eller Spotify Premium.
Läs mer om tävlingen här.
Dela sidan med andra
Fusk (45 st)
Bilder (1 st)
Videos (0 st)
Filer (0 st)
Omdömen (22 st)
Spelchatt (0 st)
Ägare (161 st)
Sök efter spel
Bli medlem
Bli medlem så kan du betygsätta, kommentera, skicka in nya fusk, omdömen, bilder samt skapa och spela våra frågesporter och mycket annat.

Att bli medlem och vara det är helt gratis. Som medlem samlar du FuskaMynt som du sedan kan använda till olika saker på sidan. Dessutom är du med och tävlar om FuskaMedaljer.

Klicka här för att bli medlem!
Senaste inläggen
WordBrain (iPhone/iPad/iOS)-tråden
1 timma sedan - Officiella speltrådar
Hur Ser Ditt Skol Schema Ut Denna Vecka? :)
1 timma sedan - Skola & Utbildning
Logo Quiz - Svenska märken (iPhone/iPad/iOS)-tråden
3 timmar sedan - Officiella speltrådar
Grand Theft Auto 3 (GTA 3) (PlayStation 2)-tråden
7 timmar sedan - Officiella speltrådar
Favorit Genre? [Musik]
7 timmar sedan - Musik, Film, Tv & Media
Senaste speluppdateringarna
Never Alone-video
Igår - PlayStation 4
LEGO The Hobbit-bild
2 dagar sedan - Xbox One
Grand Theft Auto V (GTA 5)-fusk/koder
5 dagar sedan - PlayStation 4
Grand Theft Auto V (GTA 5)-fusk/koder
5 dagar sedan - Xbox One
The Sims 3-omdöme
5 dagar sedan - Pc
Kommande spel
Onsdag:
Little Big Planet till PlayStation Vita
Little Big Planet 3 till PlayStation 4
Little Big Planet 3 till PlayStation 3

Hitta bästa fastpriset till mobilen.
Copyright 2000-2014 Crona Web | Om cookies | Länkar | Kontakta oss