Hoppa till innehåll

Nittionio

Medlem
  • Antal innehåll

    1835
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Nittionio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. fick pengar och träningsprylar.
  2. hade faktiskt varit riktigt grymt om dem hade gjort en remake. riktigt grymma spel som kan bli riktigt schysta om en uppdatering görs.
  3. faaannn, missade med 174 dagar... Nu var det ett år och 174 dagar se

    n jag skrev! Hej Agge ;D Hoppas du kmr online snart! :>

  4. Kollade på lite gamla trådar jag gjorde under 2006. "Här är frågorna: 1. Hur kommer man från Night elf ön till Ironforge. Jag vet att man ska åka båt men sen? 2. Vilka djur kan Druid förvandal sig till? Om jag har fler frågor så säger jag det. " Denna tråden hade 20 st respones och 5000 visningar. Forumet är kanske inte så aktivt längre, lite synd faktiskt. Är online för första gången på ett bra tag nu. Men man har haft många härliga minnen här ifrån under 2004-2006 :)
  5. Provet var idag, och ska jag vara ärlig så kändes det som att det gick rätt bra. Tror nog att jag lyckades få ett VG :)
  6. Nej, det är en myt :) Matte C är svårare än Matte B. I starten var det ett helvete, men nu är det inte så farligt. Matte B var iaf enklare.
  7. Har en fråga. Vad menas med ändringskvot? Jag har googlat det, men jag förstår det ändå inte. Skulle någon kunna förklara? Uppskattar hjälp.
  8. Jag vet vilken det var. Det var en video som fanns på http://www.worldstarhiphop.com/videos/ :) Det var en video om en tjej som var "startaren" av det hära. Hennes pappa hade dött och hon var ledsen... tror jag. Du får leta runt på hemsidan och se om du kan hitta den.
  9. Tjenare. Har matte C nationella tisdagen den 13onde. Är det någon som vet någon bra och användbar hemsida som man kan lära sig matte? Matteboken.se känner jag till, men finns det någon mer som är enkel och bra? Jag kommer nog använda den hära tråden för fler frågor under veckans gång, men just nu skulle det passa bra med en bra hemsida där man kunde repetera allt. Självklart räknar jag om bokens tester och liknande, men det är alltid bra att se olika saker förklarade på olika sett :) Uppskattas svar!
  10. Jag läser matte C, och jag förstod inte ett piss av det lol. Har man verkligen lärt sig att räkna på det settet Dave i 8an/9an? :D Borde det inte finnas en enklare lösning för en 15åring?
  11. Nittionio

    Youtube

    Jao, jag är inte en alltför snabb låtskrivare, och jag går andra året på teknik-programmet, så jag har lite tidsbrist. Ska till USA nästa år som utbytesstudent, och då har jag all tid i världen med att göra musik. Ett mixtape tar enormt långt tid och om jag inte har någon fan-base så känns de nästan onödigt att göra det. Jag vill att folk ska höra min musik, så jag kommer vänta med det. Däremot så ska jag släppa så många remixes jag kan på youtube, så får jag se vart som händer.
  12. Skulle man kunna få en länk till din yt channel? :)

  13. Nittionio

    Youtube

    Ja, alla hatar "Hi im a rapper I wanna be famous lullslluslusluls" messages, inte för att jag skriver sådär som alla andra 500k rappare där ute, men jag gör ju "reklam" för min musik. Alla hatar i stort sett youtube rappare som gör reklam för sig eftersom det finns så jävla många. Har du någon aning om vad jag kan göra?
  14. Nittionio

    Youtube

    Jag har en video, med 10k views. En annan med 16k views. Och den senaste har endast 318 för tillfället. Jag har 350 prenumeranter. Och jag fick mina views igenom kommentarer på andra videos. Nu har väll folk markerat mina kommentarer som skräppost så många gånger så att de blir i stort sett markerat som skräppost automatiskt. Och varför skulle inte jag ha kämpat för att få views? Självklart har jag gjort det, men om mina kommentarer blir flaggade så kan jag inte sprida det. Mina kommentarer blir flaggade, finns det något jag kan göra? Annars får jag göra andra accs och sprida med hjälp av dem.
×
  • Skapa ny...