Hoppa till innehåll

Nerd

Medlem
  • Antal innehåll

    97
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Nerd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Byter mitt wow account som innehåller- lvl 64 gnome rogue, lvl 49 tauren warrior, lvl 39 orc warrior. OSV. Vill ha- Steam account med Counter Strike 1.6 Ni får även SQ och allt ni vill ha med accet. Skicka ett PM så får ni min msn så fortsätter vi snacka där. (Armory länkar osv.) Ingen tid finns på accountet. //NERD
  2. Nerd

    Hjälp

    Ska man leta på Jesper.nu så skulle jag välja "Bloons Tower Defence 2" Roligt och beroende framkallande. Annars kan du testa spela.se för större urval av spel.
  3. Kan man få lite info om spelet, är det typ som Age of Empires. Eller något slags, wow aktigt?
  4. Jag lirar Trackmania, ofc :) Sjukt roligt spel. Kan dock inte vara med och lira för större del av "stryrnings delarna" har gått sönder på mitt tangetbord, soz m8.
  5. Nerd

    Chuck Norris

    When Chuck Norris is doing a push-up his not pushing hes body up, hes pushing the ground down.
  6. Nerd

    R.i.p Engla

    Jag har hört rykten om att hon hade en sticka i foten, så det borde förklara en del...
  7. Nerd

    Slumpen

    Nej... -.- It's all about science. Tex. Du kör ner foten i ett hål som är 5 cm för litet för din fot, hur kommer det sig att du åker igen då? Jo, trycket du lägger på foten när du är på en vacker promenad på varje fot är rätt så hög, (orkar inte räkna ut det just nu men det kommer). Därför trycks jorden runt hålet bort och du åker igenom, det har inget med slumpen att göra. Sedan om man ser en kändis på stan så kan man väl på något sätt säga att det är slumpen.
  8. Inte hört talas om det men "escalated" betyder väl trappa upp, öka stegvis? Är väl många ticket som står i rad och den har närmat sig att bli läst eller något. No idea.
  9. Tja jag kan säga att när jag skaffade wow så började jag med att lira på en PvE server (Big misstake) lvlade upp det till 60 (Det var max leveln då) Och hadå då 23 dagars playtime. 1-60, 23 dagar. Japp, noob. Jag hade inga kompisar som lirade så jag visste inget jag och en kille som hette Vanzan gick omkring och uttforkade världen vilket vi tyckte var mycket roligare än att levla! :) Hursomhelst, 9 dagar är bra och snabbt för level 62 och för att det är din första gubbe, lycka till att dinga 70! :) För att ni inte ska ta mig som en total noob nu så kan jag säga att jag dingade en rogue 1-70 på 9 dagar. Fast då var jag ju 1337 såklart.
  10. Om du kan läsa engelska så borde du kunna gå från det beskriving du fått. Annars kan du be din far eller mor att hjälpa dig.
  11. Roflmao. Om dina föräldrar vet att du har varit sjuk och din lärare säger att du har skolkat så kommer nog din lärare hellre få en käft-smäll istället för... tja inget.
  12. Serriöst. Tror ni att ni kan styra över eran framtid? Jag säger nu inte att alla kommer skolka nån gång, men de flesta skolkar minst en gång. Kan vara vad som helst. Ni kan speciellt inte skriva att ni aldrig kommer göra det om ni inte ens har börjat i högstadiet. Sade att jag heller aldrig skulle tänka mig att skolka... innan jag började högstadiet, lärarna bryr sig inte om man skolkar nu, dom märker bara att man är borta och skriver upp frånvaro, på mellanstadiet därimot så blir det mail hem, telefonsamtal, snack med föräldrar osv. osv. är ganska säker att ni också kommer skolka en vacker dag. Tro mig. ~
  13. Om du spelade det förr så borde det ligga kvar på ditt steam acc. Dock så kan det vara oladdad med det tar ca tre timmar, är du säker att du är inne på rätt steam account?
  14. Jag gissar att du syftar på rendern? Men vem bryr sig egentligen? Det är inte så att du tjänar pengar på det och det du tar som ditt är inte rendern utan effekterna som du använder på den. Haha. Effekterna är ju också väldigt mycket ens egna XD Dem på planet-render har klippt ut svåra renders så att man ska kunna använda dom, samma sak med dem som gör brushes och delar dem med världen.
  15. Svårt att göra en lista om alla är lika j*vla dryga...
×
  • Skapa ny...