Hoppa till innehåll

Median

Medlem
  • Antal innehåll

    1750
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Senaste profilbesökare

7652 profil visningar

Median's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ja. Det jag menar att även om hur man är uppfostrad så kan man ta sig vars man vill, så länge man har viljan att göra det. Kvinnor är värda lika mycket lön som de jobbar för, lika så är männen. Men alla denna feminist propaganda och skit har automatiskt satt de flesta kvinnor i ett stadium där de anser sig själva för "svaga" och "hjälplösa" för att klara sig utan hjälp, och vill istället att samhället ska agera som bärhjälp åt dessa. Nu för tiden är det inte många som klarar av att tänka för sig själva. Uppfostringen och miljön kan också i vissa fall påverka negativt på ens förmåga att tänka konkret och försöka ta plats i samhället. Ja, jag kan hålla med i vissa fall att kvinnor kan ha lite svårare att nå samma lön och dylikt som männen, men det är absolut inte omöjligt och de som påstår det är rent utav sagt idioter som vill att varenda kvinna ska ha minst 40k i lön bara för att det ska vara "jämställt" med "alla" män.
  2. Det där var en väldigt konstig jämförelse. Robotteknik med något så komplext som jämnlikhet? Du måste förstå att de principer som vi följer idag angående jämlikhet och dylikt har ärvts ned i generationer och generationer, och har till stor del aldrig ändrats så pass mycket. Jag antar att robotteknike utvecklades mycket, mycket tidigare och är därav mer öppen till förändring. Något som står så fast och har stått så fast som jämlikheten genom tiderna kommer inte att förändras drastiskt, om än små förändringar (Då det inte var lika självklart att kvinnorna skulle ha jobb förr i tiden som nu). Jämlikhet kommer och går som sagt, det hjälper inte att stå och skrika "ÖKA KVINNORS RÄTTIGHETER I SAMHÄLLET!1!1!!!". Om du hade läst ordentligt vad jag skrev skulle du också ha sett varför feminismen inte behövs.
  3. Median

    Hollow Earth

    En värdelös teori utan grund. Visst, vore roligt om den var sann. Men ack så fel man kan ha.
  4. Som jag skrev i en annan tråd. "Feminism behövs inte. I dagens samhälle är feminism endast ett verkyg för kvinnorna att försöka förtrycka männen, det handlar absolut inte om jämställdhet och om det nu gjorde det så är det lika falskt. Ett samhälle som burit på de olika könsrollerna i flera, flera århundraden kommer i grunden i princip aldrig att ändras, och om det nu skulle göra det så tar det nog mycket mer än endast några årtionden. Det kommer alltid finnas skillnad, lika som att det alltid kommer att finnas skillnad i lönerna mellan proletärer och den så kallade bourgeoisie. Sedermera tycker jag också att kvinnor är bättre på att ta hand om barn, hushållet och dylikt än männen. Nu anser jag inte att det här är varje kvinnas roll i livet, allting handlar i princip om uppväxten. Omedvetet eller medvetet så uppfostras de flesta flickor enligt en sådan världsbild att de ska ta hand om barnen, laga mat, vara en husmor helt enkelt. Pojkar uppfostras till att vara starka, självständiga. Det är det här som har fastnat på varje generation och kommer att fortsätta göra det. Om man ger en docka till en tjej i ung ålder och låter hon fortsätta leka och ta hand om den så utvecklas en förståelse för barn, viljan att ta hand om ett barn i de flesta fall. Sedan förstår jag absolut inte varför man ska rösta på ett parti som har feminism som ideologi och som inte bryr sig om andra frågor? Det är i princip som att rösta på Piratpartiet eller Sverigedemokraterna. Om man nu ens skulle ha spår av feminism och jämställdhet i något parti så borde det vara ihop med andra frågor som också prioriteras högre än den så kallade jämställdheten." Att leta efter jämställdhet medvetet är endast dumdristigt. Så länge inte hela världen är redo att förändra sig själva så kommer ojämlikhet existera. Det finns inget samhälle där alla är jämställda med varandra. Jag går med min princip att det är möjligt att komma vars man vill, så länge man är villig att lägga ner jobb på det. Kvinnor i dagens samhälle lever med tanken att de är veka och klarar sig inte och måste ha hjälp på vägen, allt tack vare feminismen. Ja, jag har fördomar mot feminister, och jag har rätt i att ha så.
  5. Median

    Valborg!

    BBQ, köpte en hatt, drog inte till någon brasa på grund av förkylning.
  6. 0/10 Nu får man se om någon kommer ihåg mig!
  7. Du säger att man skall respektera andras åsikter, och när man öppet visar missnöje mot SD så gör man inte det. Jag tycker kommunismen är helt efterbliven, men det betyder inte att jag inte respekterar kommunister. BARA FÖR ATT JAG INTE GILLAR DIN ÅSIKT SÅ BETYDER INTE DET ATT JAG INTE RESPEKTERAR DEN. (Caps is cruise control for cool) Bara för att personer ignorerar dig eller visar avsky på grund av dina åsikter, så betyder inte det att de inte respekterar att du tycker annorlunda eller att de vill neka dig rätten att uttrycka den. "Jag delar inte dina åsikter men jag är beredd att dö för din rätt att framföra dem."- Evelyn Beatrice Hall. Typ så. Jag hatar dina åsikter, men det betyder inte att jag inte respekterar att du tycker annorlunda. Så, nu har jag framfört typ samma poäng flera gånger. Haha, ja. Tror dock du har rätt ang. det.
  8. Tycker helt enkelt att man ska satsa på flyktingar i första stället istället för vanliga invandrare, kvittar om de är från Afrika eller Norge. Om man ska leva i Sverige som en invandrare så ska man kunna Svenska i första hand, och ta sitt eget språk i andra hand. Sedan tycker jag att man borde lära sig Svensk kultur i första hand också. Deras syn på religion är dock lite tvivelaktig som jag sa tidigare. Njae, var svårt att förstå vad du sa. Men nu tycker jag att man ska skilja på myndiga och omyndiga i detta fall. Sedan tycker jag att ett barn som är en invandrare inte ska få samma straff som är deportering i detta fallet. Jadu. Men det känns lite mer konstigare om nu en flykting eller invandrare begår ett brott i det landet som tagit emot dem. Förstår inte vars du vill komma med den där meningen. Min egen uppfattning är att deras politik ligger åt höger, dock kan jag ha fel då jag inte har kollat in de punkterna så mycket. Mumutio: Njae, socialister i överlag snackar ju om klasskillnader och klasskampen. Men sedan är han inte den mest smarta partiledaren heller när det kommer till att han skyltade med att vara kommunist som i de flesta ögon är något "dåligt". Men visst, nog gömmer SD några saker, men för det tror jag inte att riksdagen kommer att acceptera allt.
  9. Visserligen, men är svaret verkligen att ta in flera, flera tusen invandrare varje år för att uppnå målet? Nog kommer Sverige fortfarande växa och bli större i framtiden även om vi begränsar invandringen. Sedan så tror jag absolut inte att det kommer några restriktioner angående om hur många barn invandrare får föda då det är helt absurt, och jag får nog ta och påpeka att det troligen inte diskuteras om det i nuläget, om vissa personer ens tycker så i SD. Då får jag ta och fråga dig vars du fick statistiken ifrån? Men visst, alla invandrare tar nog inte med hela släkten, det kan jag hålla med dig om. Men de som nu gör det, och inte kommer från krigsdrabbade områden borde få avslag. Verkligen? Hur då? Jag tycker inte att de begränsar rättigheterna som en invandrare till att få mindre rättigheter än en svensk. Nu tycker jag att man inte att man ska överdriva så extremt mycket. Men jag håller fortfarande med om att om man nu ska begå brott i ett land som man nyss flyttat till så ska man bli deporterad. Dock behöver inte hela familjen bli det. Tror du har rätt där. Men ändå, varför ska man begå brott om man nu är en flykting? Visserligen så finns det mer vänsterextremister (AFA), idioter, "kommunister"-som-bara-vill-förstöra (SUF) på den vänstra sidan än den högra, dock tror jag det börjar gå för långt när man börjar hylla dessa aktioner mot SD som flertalet av landets tidningar har gjort. Alla har inte samma åsikt som du, då jag har mött flertalet som är med i skiten eller liknande och börjar ignorera ens åsikter och visa avsky så fort man ens snackar om en restriktiv invandringspolitik. Visserligen är det inte ett renodlat högerparti, men det ligger mer åt höger än åt vänster. Runt mitten och högern alltså. Mumutio: Ja, flera av partiets medlemmar har ett brokigt förflutna, men vilket parti har inte det (Vänsterpartiet har ett tvivelaktigt förflutna t.ex. då de hyllade till en viss del Sovjetunionen under en tid. Lars Ohly idag är också ganska tvivelaktig)?
  10. Sverigedemokraterna har ingenting med rasism att göra, problemet är dock att ha en annan uppfattning om invandringsfrågan i Sverige är tabu till en viss del. Själv ser jag det endast positivt att man vill dra ner på invandringen från ca. 100.000 per år till 5000 per år, som är väl ungefär samma siffra som Danmark i nuläget har. Det blir mer pengar över att satsa på sjukvård, nya jobb och utbildning, medan man även får mer resurser att satsa på riktiga flyktingar som flyr från krigszoner eller liknande och att man kan höja bidraget till FN's flyktingorgan UNHCR (Som nu SD vill). Jag tror även att kriminaliteten skulle minska då spänningar mellan olika etniciteter minskar och att själva befolkningen i Sverige inte ökar i samma raska takt. Problemet med den nuvarande invandringspolitiken är som jag skrev tidigare, att vi tar in för många invandrare, men även att om en person ska till Sverige, ja, då måste hela släkten också följa med som kan vara allt från 2 personer till 20+. Att antyda att Sverigedemokraterna är rasister tyder endast på okunskap om deras politik och åsikter. Vill Sverigedemokraterna skicka ut alla invandrare som är i Sverige just nu? Nej. Vill de skicka ut invandrare som begår grövre brott (Som t.ex. mord)? Ja, men vad är det som är fel med det? Varför flyttar man till Sverige om man nu ska begå brott? Jag anser dock att undantag kan ges om nu landet som man ska skickas tillbaka till är fylld med oroligheter och krig. Jag anser att de som gör dessa demonstrationer mot Sverigedemokraterna, smutskastar dem, lägger ut namn och adresser med medlemmar på hemsidor, slår medlemmar blodiga och liknande är mycket värre än vad media utger att Sverigedemokraterna är. Vars tog våran yttrandefrihet och tryckfrihet vägen? Varför måste vi gå runt och hata partier och medlemmar för deras åsikter och hylla de som går runt och demonstrerar (Se Aftonbladets senaste nominering av Svenska Hjältar) och smutskastar? Det här partiet har ändå valts in i riksdagen av FOLKET? Partierna vägrar också samarbeta med dem och försöker göra allt för att hindra dem från att få ett inflytande i Sveriges Riksdag, kan vi kalla det en demokrati? Jag kallar det en demokratur. Kampanjer som "Vi Gillar Olika" är också extremt löjeväckande då om man nu gillar olika så borde man respektera att folk har andra åsikter. Det enda som jag kan se som tvivelaktigt i deras åsikter om invandring och liknande är att de tycker att alla muslimer är i princip radikala, förtrycks eller liknande. De vill alltså försöka att begränsa religionsfriheten i Sverige, men om man nu ska begränsa muslimernas så kallade frihet så tycker jag att man borde begränsa alla religioner, då jag själv anser att religion inte är nödvändigt i ett civiliserat samhälle som Sverige (Dock ska jag inte fortsätta här med det då det är extremt off-topic). Jag tycker alltså inte att de är rasister, utan endast är nationalistiska och vill föra en "sverigevänlig politik" som SD säger. Jag är inte heller Sverigedemokrat då det finns andra punkter som jag absolut inte håller med dem om, då de har visat sig någorlunda konservativa i andra punkter och att de är positiva mot en kapitalistisk marknadsekonomi. Om ni nu vill veta vars mina åsikter ligger så kan jag säga att jag är Vänsterpartist då Socialdemokraterna inte är något bra val för en socialist i nuläget, och att jag tycker att Vänsterpartiet ses som det enda valet i nuläget, även om inte alla mina åsikter stämmer överens med deras just nu som du ser ovan. Tack för mig.
  11. Hejsan! Är riktigt intresserad av att få tag på en kod, då jag funderat ett tag nu på att köra upp en blogg liknande hemsida med nyheter, åsikter och liknande från anime/manga världen, eller något liknande då jag som sagt har några idéer i huvudet. Tack på förhand!
  12. Median

    100 Fps

    Jo, när GTA IV kommer upp i runt 100 FPS då rör han sig som en människa irl. Vid 60 så ser man skillnaden tydligt. Inbillning troligtvis.
  13. Median

    Nytt Graffekort

    Nej. Nätagget är skit och ligger runt 300 Watt enligt vad jag hittat, kan fungera, dock kommer det vara långt från det optimala. Köp ett http://www.inet.se/artikel/6909439/corsair-tx-650w-80- medan du ska köpa grafikkortet. Annars får du hitta ett strömsnålare kort.
  14. Median

    100 Fps

    Allt över 60 fps är onödigt då vårat öga inte uppfattar mer än det..
×
  • Skapa ny...