Hoppa till innehåll

Jote

Medlem
  • Antal innehåll

    1315
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Jote's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Herregud, är dom människorna seriösa? Dom tycker att kvinnor inte bör arbeta och är mindre intelligenta än män, dom tycker det är bra att oskyldiga invandrare dör i Sverige (pga. Lasermannen), dom tycker muslimer är onda och snackar otroligt mycket skit om Islam och Judendom. Okunniga jävlar, hoppas verkligen dom skämtar.
  2. Jote

    Member

    Man kan få 7 dagars gratis membership om man aldrig varit member förr.
  3. Du menar 500 kronor OK, kan ej skicka dock! Ingen kommer köpa ett begagnat spel för 500:-.
  4. Förlåt, alla här är dumma och du är den enda människan på planeten som fattar något... "Jag ser att du inte heller tröttnar på att ljuga då 2500 personer är ett helt påhittat tal!" Inte enligt nyheterna (jag avrundade neråt), och sen får vi inte glömma dem 5000 skadade. "Du pratade med en Israelisk soldat...? Den som säger "It wasnt phosphor bombs like you think, it was smoke shells to screen the forces. It has phosphor to ignite the mechanism in the shells" skulle ha alldeles rätt då det är vad de används till." Det var inte det du sa för en stund sen. !!VARNING MYCKET STÖRANDE BILD!! http://fourthreichisrael.files.wordpress.c..._burnt_baby.jpg Det där har fan inte orsakats av någon jävla rökridå. Det var de här Israel använde: De innehåller vit fosfor.
  5. Det här är det dummaste du har sagt hittills. Grattis. (Var där för några år sedan, men det är inte relevant) Edit: Så, ok. Det här var sista inlägget på riktigt. Att du dessutom svarar trots att ditt föregående inlägg skulle varit det sista bevisar att du ytterligare känner dig osäker på dina föregående svar. Vilket bra exempel du bestämmer dig för att stödja, att nazisterna lyckades döda sina kritiker... Mycket balanserat, och trovärdigt. Du ljuger dig fram till att Israel skulle begå krigsbrott genom att anfalla terrororganisationen Hamas, och kollektivt skuldbelägger samtidigt också judar för initiativ tagit av två officerare som nu är straffade. Duktigt av dig att tro att du övertygar med framgång. "Det här är det dummaste du har sagt hittills. Grattis." - Slut "taktik" som fälls när man har slut på alla argument. Då som sagt, man bevisat att du ljuger dig fram till dina svar och ändrar ställningstagande angående fakta och siffror efter att du blivit motbevisad kan man klart konstatera hur din insikt i konflikten är... Ytterligare aktivister på "Ship to Gaza" som önskade att bli martyrer har kommit fram, http://www.youtube.com/watch?v=ZSAxAj2KIdU Gud, du är den mest korkade människan jag någonsin sett i hela mitt liv. Han har aldrig sagt att han stödjer nazism. Vart fan har du fått det ifrån? "Under andra världskriget lyckades tyskarna bekämpa diverse organisationer som utförde sabotage och försökte störta dom". Snälla, peka ut var exakt det står att han stödjer nazism! Att använda vit fosfor på ett litet område med över 1,5 miljoner civila är ett jävla krigsbrott. Jag vet inte hur du kan tycka det är okej att Israel dödar över 2500 varav 2000 civila (500 av dem var barn). Det var knappt 500 hamas medlemmar som dog. 500 av 2500... Smidigt. Jag pratade med en israelisk soldat som var med då och han sa "It wasnt phosphor bombs like you think, it was smoke shells to screen the forces. It has phosphor to ignite the mechanism in the shells" (inte jag som har skrivit, kopierade hans meddelande). Jag antar att någon av er ljuger... Jag vet att det är helt jävla hopplöst att diskutera något med dig eftersom du bara kommer ignorera allt man skrivit och börja snacka om något annat skit.
  6. Du inser väl att båtarna var på internationellt vatten? Israels militär kan inte beordra dem att göra nåt så länge de inte är i Israel vilket de gjorde. Och hur kommer det sig att det enda som israelerna har spelat in är när de "varnar" båtarna. Det kallas propaganda. Det kallas sanning, men du kanske håller med om "judarnas lögner" som Hitler förespråkade. Nu tror jag inte precis att "Shit on Gaza" vill publicera bilder på när de själv trotsar alla varningar till förnuft. Tydligare videos på extremisterna: Sluta dra in andra världskriget i den här diskussionen hela tiden, andra världskriget har inget med den här diskussionen att göra. Det finns ett fleratal videos som visar exakt vad som hände ombord på båten och som verkligen filmades ombord på båten och inte i någon studio i Tel Aviv/Jerusalem. Roligt att israeliska soldater sitter och tittar på och fillmar medans deras kamrater blir "slagna" 10 meter ifrån dem (såg det i en annan video). Det verkar som att USA alltid blundar när Israel klantar till sig, tur att Europa inte gör det den här gången. Och jag håller med Ryssfemma. Det var på internationellt vatten, att borda deras skepp är väl inte mycket bättre än det piraterna i Somalien gör? Det är precis vad som det har att göra om, den utbredda smygnazismen. "Judarna ljuger" är precis vad du påstår, när det finns alla filmbevis som motbevisar det. Vi snackar inte om judar vi snackar om israeler/sionister. Vill du snacka om judar får du gå någon annanstans. Då sionism betyder att man stödjer judarnas rätt till en stat är det sannerligen nekandet mot judars rätt vi pratar om. Sen kan man se ytterligare bilder från "fredsaktivisterna" dagarna innan, denna gången från arabisk tv: Där skanderas det antisemitiska ramsor och en av aktivisterna säger att alternativen är "Gaza eller martyrskap". :_ Jag pratar flytande arabiska och de enda orden de översätte rätt från ramsan var Muhammad och jude, och det är ingen nyhet att araber inte gillar sionister. Fint exempel på israelisk propaganda... Och när vi ändå snackar om rättigheter vad ger judarna rätt att ta palestiniernas land och massakrera dem? Kom inte med nåt skitargument som att det var deras land först, isånnafall kan vi lika gärna ge USA till indianerna.
  7. Du inser väl att båtarna var på internationellt vatten? Israels militär kan inte beordra dem att göra nåt så länge de inte är i Israel vilket de gjorde. Och hur kommer det sig att det enda som israelerna har spelat in är när de "varnar" båtarna. Det kallas propaganda. Det kallas sanning, men du kanske håller med om "judarnas lögner" som Hitler förespråkade. Nu tror jag inte precis att "Shit on Gaza" vill publicera bilder på när de själv trotsar alla varningar till förnuft. Tydligare videos på extremisterna: Sluta dra in andra världskriget i den här diskussionen hela tiden, andra världskriget har inget med den här diskussionen att göra. Det finns ett fleratal videos som visar exakt vad som hände ombord på båten och som verkligen filmades ombord på båten och inte i någon studio i Tel Aviv/Jerusalem. Roligt att israeliska soldater sitter och tittar på och fillmar medans deras kamrater blir "slagna" 10 meter ifrån dem (såg det i en annan video). Det verkar som att USA alltid blundar när Israel klantar till sig, tur att Europa inte gör det den här gången. Och jag håller med Ryssfemma. Det var på internationellt vatten, att borda deras skepp är väl inte mycket bättre än det piraterna i Somalien gör? Det är precis vad som det har att göra om, den utbredda smygnazismen. "Judarna ljuger" är precis vad du påstår, när det finns alla filmbevis som motbevisar det. Vi snackar inte om judar vi snackar om israeler/sionister. Vill du snacka om judar får du gå någon annanstans.
  8. Du inser väl att båtarna var på internationellt vatten? Israels militär kan inte beordra dem att göra nåt så länge de inte är i Israel vilket de gjorde. Och hur kommer det sig att det enda som israelerna har spelat in är när de "varnar" båtarna. Det kallas propaganda. Det kallas sanning, men du kanske håller med om "judarnas lögner" som Hitler förespråkade. Nu tror jag inte precis att "Shit on Gaza" vill publicera bilder på när de själv trotsar alla varningar till förnuft. Tydligare videos på extremisterna: Sluta dra in andra världskriget i den här diskussionen hela tiden, andra världskriget har inget med den här diskussionen att göra. Det finns ett fleratal videos som visar exakt vad som hände ombord på båten och som verkligen filmades ombord på båten och inte i någon studio i Tel Aviv/Jerusalem. Roligt att israeliska soldater sitter och tittar på och fillmar medans deras kamrater blir "slagna" 10 meter ifrån dem (såg det i en annan video). Det verkar som att USA alltid blundar när Israel klantar till sig, tur att Europa inte gör det den här gången. Och jag håller med Ryssfemma. Det var på internationellt vatten, att borda deras skepp är väl inte mycket bättre än det piraterna i Somalien gör?
  9. Du inser väl att båtarna var på internationellt vatten? Israels militär kan inte beordra dem att göra nåt så länge de inte är i Israel vilket de gjorde. Och hur kommer det sig att det enda som israelerna har spelat in är när de "varnar" båtarna. Det kallas propaganda.
  10. Jote

    3d-spel Till Ps3

    De gör det bara för att folk ska köpa deras nya 3D TV-apparater, otroligt onödigt. Ingen är dum nog att köpa en ny TV för 20k bara för att kunna spela 3D spel.
  11. Tror FuskaBot är nummer 1 men är inte säker :P
  12. Alltså helvete vad de är irriterande, finns typ bara en eller två som faktiskt är roliga.
  13. 13 år är för högt jag är ju P12 och kör krigsspel! Det är upp till dig och dina föräldrar, om dina föräldrar tycker det är lämpligt för en 12 åring att spela ett spel med en massa våld och svordomar så är det upp till dem men jag är rätt säker att de flesta föräldrarna inte vill att deras barn ska spela såna spel.
  14. Jag tog "bra" på ettan och "jättebra" på tvåan. Jag tycker som dem andra, ettans SP har allt, intressanta karaktärer, humor, unik story. Tvåans SP inte är lika roligt, ganska långtråkigt tbh. MP är bättre på tvåan för att det finns mer vapen, bättre klasser, flera lägen och bättre teamwork (ettans var också bra), eftersom det är MP man kommer spela mest så tycker jag BF:BC2 är snäppet bättre. Jag tycker man ska vara minst 13 år om man ska spela såna här spel men det är helt upp till dig.
  15. Frågor du mig? Det var en olycka. :P
×
  • Skapa ny...