Hoppa till innehåll

Desajn

Medlem
  • Antal innehåll

    857
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    r00tfrukt3r

Desajn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Nu är det ju så att reser man till irak så har man ju inte svenskt ip där. Måste i alla fall tacka admins som bannade min vpns ip-range. Tur att man gör det innan regeln ens har gått igenom. I sådana fall kan reglerna lika gärna gälla direkt. Får helt enkelt köpa en annan vpn tjänst då. Men den blir väl bannad med. Korkade regler.. "Från och med kl 14.00 3 januari så börjar de nya reglerna som kom 2 januari ca 13.00 att tillämpas." Men det är väl så det är. Kanske regel $12 som gällde nu? Kom även på att jag sade att ni kunde banna mig om regeln gällde den 3:e. Ni hade inte behövt banna iprangen, utan konto i sådana fall. Här har ni fler vpn ipranges, bara banna på. 80.254.50.0 - 80.254.183.255 93.182.0.0 - 93.182.255.255 1.2.0.0 - 1.15.255.255 Tydligen är VPN farliga saker, eftersom vi förstör så jävla mycket för att vi har det. Saknas bara att banna 3 eftersom alla har dynamiska ip-adresser, och sen spärra så bara folk från Sverige kan sitta på forumet. Sen mår vi alla bra.
  2. Så enkelt är det faktiskt inte. Finns proxies som det inte ens står att det är en proxy via diverse sidor. Men visst, är man l33th04x00r1337!!! så kan man säkert få fram allt. Men i alla fall, går regeln igenom så kan ni lika gärna banna mig direkt. För jag tänker inte stänga av min vpn för att jag ska gå till fuska.se. Sen den här saken med reklamen att man måste vara VIP för att inte se den. Det går att gå förbi för en vanlig svensson.
  3. Om vi säger så här, folk skapar dubbelkonton och svär och beteer sig illa på forumet. Då borde dom ju helt klart bannas, och även IP-adressen om det är så. Och inte oskyldiga personer som kanske använder VPN/proxies och sköter sig. Att sätta en regel att alla ska bli bannade som använder en form utav proxies eller VPN är ju bara löjligt. Hur gör ni då med alla som använder 3? Jag minns i alla fall att man kan kringgå bans enkelt med 3. Borde inte det också vara en regel på att man inte får använda 3 då? Eftersom man kan kringgå bans och betée sig hur man vill? Folk som sitter med dynamiskt ip-adress, likadant med 3. Skit enkelt att kringgå bans, skapa dubbelkonton och betée sig som en riktig idiot och bara dra en release och få ny ip-adress och skapa nytt konto och fortsätta. Jao, listan kan bli lång.
  4. Desajn

    Viktigt

    Därför man inte använder Anti-virus, för att dom tar allt som virus. Snart upptäcker ditt dåliga anti-virus att windows är ett virus. Och att du måste ta bort alla filer från system32.
  5. Mäktig avatar.

  6. Ja säkert 3, har du kollat så det är ca 3 andra? Tycker fortfarande att regeln är snevriden. Proxies som proxies. VPN som VPN. Inga undantag i sådana fall.
  7. Men i skolan är man väl där för att fixa betyg. Och inte för att surfa på fuska?
  8. Inte för att jag någonsin lär komma in på $11. Men har jag VPN på, så orkar inte jag sitta och stänga av den varje gång, för att jag går in på fuska. Korkad regel i alla fall. Bättre att låta folk få använda VPN istället för att banna dom. Dessutom kan jag nog inte se så stor skada som en VPN kan göra. Förutom snorungar som sitter och skapar nya konton via Proxies för att kringgå bans.
  9. Är detta ett skämt eller? "Det är förbjudet att använda sig av proxy/vpn-tjänster när man går in på Fuska och detta medför direkt avstängning från Fuska (undantag kan göras ifall detta i förväg godkänns av admin på Fuska)." Varför ska det bli förbjudet att använda en VPN? Förstår inte varför. Dom flesta tror jag använder en VPN nuförtiden. Dom flesta vill känna sig lite trygga och anonyma på internet. Men med den här regeln så kommer nog alla känna sig iakttagna. Inte för att jag tänker stänga av VPN varje gång jag ska surfa eller posta på fuska.
  10. Personen som tar emot trojanen måste ändå klicka för att bli smittad. Om man nu inte är smart och drar en filejoiner i något program som personen hade gillat med 100%.
  11. webbdesignskolan.com kanske skulle vara något för dig?
  12. Desajn

    Fusk Te Cs!

    Kan ni sluta hålla på och larva er med lmgtfy? Ge korrekta svar istället för att fjolla er. Här har du några bra sidor. Cheat-project.com mp-hacks.de
  13. Troligtvis en RAT som han skickat till dig, då är det fullt möjligt att han kan se din kamera och allt du har på datorn. Och minsta lilla knapptryckning osv.
  14. Hade jag fått tag i filen innan hade jag redan spårat den till vem nu ägaren var. Alltid trevligt att det finns korkade människor i denna forumdel som måste ladda ned allt och klicka. Och dåligt med mods är det också.
  15. Man skaffar adsl eller fiberoptik och kopplar in tp-kabeln i nätverkskortet.
×
  • Skapa ny...