Hoppa till innehåll

Bldo

Medlem
  • Antal innehåll

    124
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Bldo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Till din tröst (men min överraskande besvikelse) kan jag berätta att Sony infört samma krav på att betala för online från och med ps4. Jag vet inte vad det kostar på xbox, men på ps4 måste man nu betala 480kr/år..
  2. En liten "varning" till er som tänker köpa ps4, det är inte längre gratis att spela online. Nu krävs det Playstation Plus, likt Xbox-spelare som alltid behövt betala. Tur för mig att Assassin-spelen är 10000x bättre single player Otur när/om GTA5 släpps och det kommer kosta mig 40-60 kr i månaden för att kunna spela GTA Online
  3. Jag har köpt! Inga problem att få tag på det i Spanien, och för en femhundralapp billigare dessutom
  4. Det betyder ju inte att den försvinner, så om han redan har hög honor så är den lika hög med bandanan på. Jag vet inte varför det händer dig eller hur du kan få det att försvinna dessvärre.
  5. Inte bägge, men ta mitt användarnamn här på fuska; boostrom. Vad kan jag heta i efternamn?Jag ser inte på min dator som ett husdjur så det blev bara så. "Mitt namn"s bärbara. ;)
  6. Jag undrar helt enkelt om det finns något smidigt sätt att förhindra att mina aktiviteter lagras på någon annans router, eftersom jag hört att ägaren till routern kan se datornamnet? Och jag vill inte gärna döpa om min dator till Mr X bara för att mitt för- eller efternamn ska synas :P
  7. Red Dead Redemption för två dagar sen!! Kommer inte att ångra det :D
  8. Bldo

    Målvaktsutrustning?

    Jag tror jag har lösningen nu. Spelade ett slutspel med HV71 och låste upp nån annan grej. Jag tror jag hade rätt inställningar förutom spelstilen som stog på "normalinställning". Det ska vara Proffs, Standard (överallt där man kan ha standard).. Återstår att spela ännu ett slutspel......... :rolleyes:
  9. Bldo

    Målvaktsutrustning?

    Slutspelsläget spelar man som ett lag, även Battle for the Cup. Provade med engelska inställningen för att se om det stog Playoff mode eller Battle for the Cup. I hockeyshoppen stog det fortfarande Playoff, men när man spelar Battle for the Cup står det "Spara slutspel" så det måste vara samma.. Problemet kan vara att jag inte är ansluten under HELA slutspelet så datorn vet inte om jag har klarat det eller inte? Det är det här som suger, man kan väl inte vinna nånting om man inte är uppkopplad eller spelar det ingen roll?
  10. Bldo

    Målvaktsutrustning?

    Battle For The Cup har jag inte provat, bara själva Slutspelsläget. Kan vara så att jag hade råkat ändra enstaka reglage så att det inte är standard :/
  11. Bldo

    Målvaktsutrustning?

    Har försökt att låsa upp graffiti-benskydden och villkoren är "vinn slutspelsläget med standardinställningarna för AHL". Jag har vunnit slutspelsläget minst 1 gång med vad jag trodde var standardinställningarna och utan att simulera en enda match. Någon som har låst upp benskydden som kan svara på hur man ska göra?? :huh:
  12. Ja för jag lär ju bli den första att förstöra mitt PS3 så jag kan spela nedladdade spel. Inte.
  13. Bldo

    Köpa Bärbar

    Ok, då ska jag vara besvärlig och ställa ytterligare en fråga (a). Jag kan spara 800 kronor om jag köper samma dator med lite mindre hårddiskutrymme och istället för AMD Turion RM-76 så har den processorn AMD Athlon QL-66 med 0,1 GHz mindre klocktal. Vill jag lägga 800 kronor extra för Turion-processorn? :P
  14. Bldo

    Köpa Bärbar

    Okej, så jag "tjänar" eller förlorar 0,5 GB om jag köper en dator med 4 GB? Datorn jag jämför med som har 3 GB kostar ändå lika mycket, men den har Vista.. Vad sägs om den här!? 64-bits Windows 7.
×
  • Skapa ny...