Hoppa till innehåll

Crys

Medlem
  • Antal innehåll

    1894
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Månen

Crys's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. JAG VILL HA MITT NAMN DÄR

  2. Tänker du göra comeback snart eller :) ?

  3. Poesi

    jag kom till lv. 46

  4. Det kommer komma flera expansion efter WOTLK men du kan inte mena att du tror att dehär är en av dom? Dedär är nån som har dratt ut några warlock skills och klippt in dom i paint.
  5. okejs med grejs

  6. Haha ne , pallar inte gå in så mkt bara

  7. läskigt, är du afk = ( ?

  8. skriv in mitt namn där tack :D

  9. Ingenstans ;)

  10. har gör man SA-MP? Ladda ner clienten på http://sa-mp.com. Och lägg programet "SA-MP" i samma ställe där ditt SanAndreas.exe ligger (San andreas mappen). Se till att du har Version 1.0 på ditt GTA , för att kolla vilken version du har, gå till sidan där man klickar "new game" på singleplayer läget. Om du inte har version 1.0, ladda ner Downgrader http://grandtheftauto.filefront.com/file/G...der_Patch;74661 När du har version 1.0, Öppna SA-MP, klart.
  11. Gör det inte själv men kolla www.sa-mp.com :D vart går man in för att få sa-mp när man är inne på sidan? http://www.sa-mp.com/files/sa-mp-0.2.2-R2.exe
  12. Jag skrev 53 raders bakgrund :) Oj det skulle aldrig jag palla :PTror ni inte GTA Roleplay tappar nya användare för att bara registreringen är jätte jobbig :P Kanske, men det hindrar att 100 DM-noobs som inte kan något om RP kommer och förstör allt.
×
  • Skapa ny...