Hoppa till innehåll

klister92

Medlem
  • Antal innehåll

    514
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

klister92's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Solklart 18! 16 kan det bara vara om man skjuter folk i krig osv, inte för skoj skull.
  2. När man gör vissa fusk kan man inte få tropihesarna: Walk Free One Man Army Finish Him Cleaned the Mean Streets Men vad händer om jag redan har klarat av dessa, gills de som om jag inte klartar dem och kan inte klara dem efter det eller händer det ingenting och jag kan köra med fusken som gör att dessa inte funkar längre? Svara bara om du vet!
  3. Hejhej, jag ska snart köpa en ny ratt till mitt ps3 från webhallen http://www.webhallen.com/prod.php?id=85538 Och undrar då vilket (billigt) bilspel som ni tipar mig att köpa till det (har inget bilspel ännu) De jag funderade på var: Race Driver Grid Gran Turismo Prologue (Ska köpa GT 5 när det kommer så tror inte jag vill ha en sorts demo som kostar pengar nu) Colin McRae Rally DiRT Vilket är i din åsikt det bästa av dessa? Om ni hittar något annat bra och prisvärt får ni gärna föreslå det (ska hellst finnas på webhallen)
  4. Låter för billigt. När jag pratade med dem för en månad sen kostade den 4200kr.
  5. om du frågar i wii-forumet kan du ju vara säker på att de flesta är partiska, men jag skulle säga 360 även om jag inte har det.
  6. klister92

    Ny Speldator

    ingen aning. Vad skulle det kosta att uppgradera och kan man inte spela de nyaste spelen med den som sitter i? För att "matcha" de andra komponenterna som sitter i prestandamässigt så skulle det nog kosta minst 2000 kr för en likvärdig processor (fyrkärnig är nog det du måste satsa på). Och det förutsätter att moderkortet har kompabilitet för det. Jo, man kan nog spela de flesta nya spelen med den som sitter i nu, men det skulle dra ner på kraften avsevärt. Så jag råder dig att antingen inte köpa datorn eller att köpa datorn, men att uppgradera processorn. okay tack :)
  7. klister92

    Ny Speldator

    ingen aning. Vad skulle det kosta att uppgradera och kan man inte spela de nyaste spelen med den som sitter i?
  8. klister92

    Ny Speldator

    Processorn känns ju väldigt svag jämfört med resten av datorn. (tvåkärnig 2.13 GHz är ju inget att hänga i julgranen) Annars var ju de andra komponenterna väldigt bra och helt klart värda det priset om du får en skärm på köpet. Menar han inte 3 st ? (2.14X3) x3? eller?
  9. klister92

    Ny Speldator

    Hittade en dator på blocket. Detta är vad som står om den. *SPEL DATOR* : 700W NÄTAGG INTEL CORE 6400 @ 2.14X3 RADEON HD4870 1GB GRAFIK ( 1 MÅNAD GAMMALT, KVITTO FINNS NÅGONSTANS PÅ 2800:- ) 4GB DDR3 HÖGPRESTANDA MINNE 1X 250GB EXTERN HDD 1X 2TB EXTERN HDD ( NY ) 1X INTERN 1TB HDD ( NY ) 1X INTERN 80GB DVD BRÄNNARE SKICKAR ÄVEN MED 19" ACER TFT SKÄRM,MUS&TBORD PRIS : 6350:- Då är frågan om den är bra/värd pengarna?
  10. Om man lämnar in wii spel i en spelbutik, hur mycket får man då? Ex: Mario Galaxy och Metroid prime 3 corruption. Vet ni hur mycket de brukar dra av ifall man inte vill köpa saker i butiken för summan?
  11. Saken är det att den är specialbyggd. Jag ser nu att den bara använder ett ramminne. Det betyder att jag bara kan köpa ett nytt isåfall va? för det borde ju inte finnas en eller flera extra platser?
  12. Jag funderar på att uppgradera mitt ramminne men vet inte vilken sorts ram jag ska skaffa? Jag har en bifogad bild för att försöka hjälpa (klaga inte om den inte hjälper för jag är sämst på datorer).
  13. klister92

    The West

    Är i Level 15 och 4 ex från att gå upp i 16 :P
×
  • Skapa ny...