Hoppa till innehåll

wilmerx.tk

Medlem
  • Antal innehåll

    656
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1 Följare

wilmerx.tk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag får lite ont i ögonen av färgerna =l

  2. Grymt jobbat för att vara första!
  3. Gjorde denna till en artikel till min RB-sajt:
  4. Bad to The Bone är en sjuhelvets j*vla bra låt!

  5. Nä, Malmsteen är inget vidare. Visst, han är duktig på det han gör (gitarrspelande, ofc). Men han skapar ingen bra musik direkt.
  6. Förr var Simpsons i princip mitt liv. Nu är det dock mycket svagare. Jag har en hel hylla med bara Simpsons-saker, men numera kollar jag aldrig på det. Kanske dags att sälja allt jag köpt.
  7. Du är 13 år, och "När karusellerna sover" spelades in 1998, och då var du bara tre år. Lysande insats för att vara tre, jag hade inte kunnat spela en 12-åring vid barnsben.
  8. Det finns inga bevis på att han är död... Är det här bevis nog?JAG VARNAR FÖR KÄNSLIGA TITTARE!!!! http://www.szeryfnaz.kgb.pl/autopsy.jpg JAG MENAR DET!!! Om jag inte är helt fel ute (?), så hittades hans kropp aldrig, det är ju just där diskussionen tar start.
  9. Rock Band är ett bra spel. Köp det. (Du hittar det dock inte under 200-lappen).
  10. Uppdatera min lista, numera har jag följande spel: Rock Band [Favorit] Rock Band: AC/DC Guitar Hero World Tour Guitar Hero: Aerosmith Need For Speed: Undercover Grand Theft Auto IV Resistance 2 Uncharted: Drake's Fortune Saint's Row 2 Tony Hawk's Proving Ground Förövrigt, kan du göra mitt PSN-namn mer tydligt? Eftersom du har understruken text syns inte underline i mitt namn. Såhär: twinkle_xcb, men det skall ju givetvis vara twinkle_xcb, men eftersom det endast ser ut som ett mellanrum blir det enkelt fel. Tack, :)
  11. En forskare från Tyskland säger att Elvis bor på mars. Det är därför marsianer kommer till jorden och strålar upp kor så Elvis kan göra hamburgare. Det där fick du från öppningsscenen till "Mars Attacks".
  12. Jag hade en hel del (har de fortfarande), men de säljs nu på Tradera. Några kommer jag behålla, cirkus 7 st.
  13. Min avlidne hund jag aldrig haft kan vara levande.
  14. Kan även jag säga att AC/DC är mina husgudar, :).
×
  • Skapa ny...