Hoppa till innehåll

sputnick89

Medlem
  • Antal innehåll

    8
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

sputnick89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Nu finns det en ny version ute av BubbleJump på Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shrimpgaming.bubblejump Det som är nytt är: Ny grafik på start menyn som är mer modern och inte lika hemma snickrad längre. Man kan nu ladda upp sitt highscore till webben och se vad andra har fått för poäng. Game over ljud. Uppdaterad grafik i spelet, mm Bug fix. Ladda ner och försök och slå den som fått högsta poäng nu!!!
  2. Hur går det med att ta rekord då?:P
  3. I den senaste versionen lades bakgrundsmusik till och låtarna är rätt stora därför den vart 32 mb stor.
  4. Ett klipp på BubbleJump: http://www.youtube.com/watch?v=5W--RtExEQ8
  5. Nu finns en ny version ute 1.3. Nyheten är att nu spelas 8-bitars bakgrundsmusik när man spelar och en del buggfixar
  6. Kul att höra:) Samma känsla nu som då?..Tyvärr inte, det är för dyrt att skriva upp sig som utvecklar på Apple tyvärr annars hade jag gjort det.
  7. Från början är iden hämtad från det spelet. Jasså på grund av att det går för fort? med lite tid tror jag att man vänjer sig vilken teknik man ska använda. Ja det fanns förr till gamla hederliga knapptelefonerna. Vad har ni lyckas fått för rekord då?
  8. BubbleJump Vi var ett gäng när vi gick gymnasiet för några år sen och gjorde då ett spel till mobilen som hette BubbleJump. Det var innan smartphone och Android. Nu har jag gjort om spelet så det fungerar på Android och finns nu att ladda ner på Google Play. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shrimpgaming.bubblejump Spelet går ut på att hoppar med en räka på bubblor för att ta räkan uppåt och samla poäng. Om en haj kommer hoppa på den och få ännu mer poäng. Högre du kommer svårare blir det då bubblorna blir mindre och svårare att träffa. Säg vad ni tycker om spelet eller om ni hittar några buggar eller annat? Hoppas att det kan ge några timmars spelande.
×
  • Skapa ny...