Hoppa till innehåll

lolkfezt

Medlem
  • Antal innehåll

    428
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    NOOOOOWAAAY

lolkfezt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. I will never back down!

  2. U gone...

    rofl

  3. Äntligen! <33

  4. Äntligen är du bannad.

  5. Jag är inte kriminell! :angry: Liksom, jag bryter inte mot någon "riktig" lag. Sådana där lagar är ju skit som Mona Sahlin kom på.
  6. Om han får 25 000kr rakt i fickan skulle han ju accepterat det?
  7. Självklart. De tusenlappar som är kvar efter köpet ger jag till säljaren, så att han inte registrerar något ägarbyte. Sedan har jag även ca 200 nummerplåtar liggandes i garaget så det är bara att byta vid behov. Varför skulle jag sno en bil? Jag är inte kriminell! :angry:
  8. Nja, har faktiskt hållt mig till Need for speed serien. Där, lär man sig hur man kör bil på ett bra sätt. Men hur ska dem hitta hem till mig? Genom registreringsnumret? Du har väl sätt transporter? Där byter han registreringsnummer hela tiden!
  9. Jag börjar tro att du tror att jag är oseriös. Men så är inte fallet. Du kommer känna dig fett blåst när du sitter och betalar din försäkring, medans jag kör runt på vägarna utan att betala försäkringen, like a boss.
  10. Du förstår ju absolut ingenting.Hur ska en polis komma ikapp mig när jag kan köra i 312 km/h? Dvs, de kommer aldrig kunna stoppa mig och fråga efter försäkring eftersom jag bara kör iväg. Sedan, är jag en otroligt bra förare och kommer aldrig krocka. (Tro mig, kört bilspel sedan jag var 7 år).
  11. Vad ska jag med försäkring till?Sedan har jag ju även ett jobb där jag får pengar som räcker till bränsle och skatter.
×
  • Skapa ny...