Hoppa till innehåll

tatanka

Medlem
  • Antal innehåll

    26
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

tatanka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag kom på en till fördel! 3: Man ser cool ut XD
  2. Ahahahahaha! Jag försökte typ 6 gånger och jag kunde verkligen inte klara honom. Så kolla jag här och på youtube haha det gick jätte lätt! Tack :)
  3. Jag tycker Malificent var jätte lätt ^^ Jag har inte 2an än men jag vill gärna ha det :) Jag vet inte vilken jag tyckte var svårast...kanske Ursula?
  4. När kommer Phantom? Han e väll i Peter pans värld? För jag har låste den och jag mötte aldrig han. Har jag missat något? Hmm...inte Kurt Zisa heller :S
  5. ah d va innan ja insåg hur awesome ultima e ^^ min favo keyblade :lol: spelade på lionheart ett tag oxå men tror att d bättre me oblivion lr ultima in the end.. :P har fortfarande inte hittat d sista kortet seriöst.. var sjutton har dom gjömt den.. :S Det var nån som tipsa i ett annat forum om att kolla på youtube. Det ska jag göra ^^
  6. Alla dom där grejorna man hittar i kistor på end of world, ska man ha dom till nåt eller?
  7. Det verkar som det var fel på vårat gamla Playstation för nu när i har ett nytt fungerar det. :P
  8. hades cupen d den me 50 matchen va? men kör så långt du kan efter varje 10tal du klara får du börja på igen när du dör så man slipper börja om från 50 varje gång man dör liksom :P hehe på herucles cup så e herc svårast tycker ja då.. :P men kaste tunnorna på han o attakera men så fort han lyser så springer man för livet.. XP hehe o så måste man levla mkt för att klara av matcherna typ lv 55-60 för ice titan borde räcka o sen tyå 75+ för att klara sephiroth.. ^^ SVÅRT! Men tack ändå :D
  9. hmm testa ba att gå fram för man ska ju landa i en grotta om ja minns rätt.. :P hhehe ;) ja, men det fungerar inte! Jag har testat att trycka på alla knappar och sånt men inget händer!
  10. ok jag har klarat det stället nu men jag försöker sticka till end of world och då kan jag köra dit med gummiskeppet och så men när jag försöker "landa" blir skärmen svart och det enda som hörs är vind och sånt! Är det en bugg eller måste jag klara nåt annat först? Jag har försökt klara lite cupper undertide men dom är jätte svåra.... :unsure:
  11. tack! Men nu har det dykit upp hades cup, hercules cup och nån special match och alla är jätte jobbiga! Jag fattar inte hur jag ska klara dom!
  12. Jag spelar kh1 jag har inte klarat hollow bastion,monstor eller hercules cup :(
  13. Jag har kommit till hollow basision (eller vad det nu heter) och kommer ingen stans. Jag har klarat riku men när jag kommer till den där lilla dörren vet jag inte vad jag ska göra! Snälla, hjälp! :cry:
  14. Jag spelade det hos min kompis och det är verkligen super coolt! Man kan göra sina egna hårfärger och nästan designa sina egna kläder! :kung:
×
  • Skapa ny...