Hoppa till innehåll

PlayAngel

Medlem
  • Antal innehåll

    5
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna
  • Ort
    Eskilstuna

PlayAngel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. sliskige gregory finns på första eller andra våningen :D det är en jättestor staty som inte går att missa. och skålarna är stinkkulor du ska kasta, inte stinkbomber. sikta då med L1 :)
  2. asså ursch jag fick gåshud när huvudet exploderade >.< uuuursch
  3. Fattar hela historien, hände typ samma sak för mig, va skit kär i en kille (har vart de i 6 år >.<) men min bästa kompis(som jag trodde jag kunde lita på) visste ju så klart att ja va kär i han. ja hade värsta chansen att få hans underbara hångel men hon tog honom så klar >.< j*vla CP HORA!!!
  4. PlayAngel

    Robinson

    Robinson blir glad. Sen så säger kungen typ ''Farväl min son'' sen åker dom en båt och blir tillfångatagna av pirater... fråga mej, jag har klarat hela :D
  5. PlayAngel

    Robinson

    Hej! Jag har också de gamla spelet Robinson och jag har klarat hela :rolleyes: Och jag såg att du behövde hjälp med kartan? Flera stycken ligger ju där piraterna är... Men sen ska du gå in på toaletten med mokmoma (fredag) där hittar han en kart bit (den kommer till kartan automatiskt) efter du har gått in med mokmoma ska robinson gå in. Och sen ska du be mokmoma att lyfta på tunnan precis vid dörren.. Inte vid toaletten... andra dörren... När han lyfter upp den så ligger de en lapp där och då ska du be robinson att ta den.. Sen pusslar du ihop allt :D Lycka till! :cool:
×
  • Skapa ny...