Hoppa till innehåll

ottohipp

Medlem
  • Antal innehåll

    18
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Örebro

ottohipp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hej!

    Vad heter bandet som sjunger: ''Shake your booty'' i Sune och hans värld: Pussjakten?

    Hittar inte på youtube!

    Hjälp mig, snälla? :)

  2. Jaa, egentligen. Men vissa kan inte klara ett spel utan fusk, så fuska på du.
  3. Ja för det mesta men jag har också provat det här med att uppfylla önskningar och det hjälper inte värst mycket, dock kan jag få upp mätaren så att den står på gult, och ibland på grönt men ingen större skilnad. Och dessutom så tänker inte jag fuska för jag tycker att "Om man fuskar för att klara Sims 3, så kan man lika gärna ge upp spelet".
  4. Pröva att hålla inne ctrl Uppåt pilen ovanför ctrl och C när rutan kommer upp skriv maxmotives sen tryck på enter Det är Sims 3 maxmotives funkar inte på det. OnT: Pröva att uppfylla nån av hans önskningar. vem har sagt att det inte funkar pröva vet jag annars uppfyll önskningarna och låt han göra saker så mätaren går upp så som sova äta etc Ja, men som sagt, så går det inte att få upp mätaren utav att äta, sova och sånt.
  5. För kanske ett halvår sedan spelade jag sims 3 för sista gången. Sedan nu har jag haft tråkigt och tänkte att jag kunde väll lika gärna försöka spel'at lite. Så jag installerade det ( och "The sims 3 Destination Världen" ) och laddade ner senaste uppdateringen. Sen prova jag att spela lite. I början gick allt bra. Jag skapade en gubbe, flytta in honom i ett hus, skaffar ett jobb och går och lägger simmen. Nästa dag (alltså första rikitga dagen) gick jag till jobbet med "kul" mätaren hyfsat högt uppe, Det är här problemen börjar. * Först märker jag att, att få en befodran är 10 gånger svårare än förut. Förr kunde jag jobba hårt hela passet och sedan få en befodran innan jag går hem. NU måste jag fylla humör-mätaren på topp, sedan jobba hårt hela dagen och har jag tur får jag upp "jobb-mätaren" till halvfull. * Sedan när jag kommer hem bestämmer jag mig för att jobba lite på den atletiska färdigheten (då jag har en sim med personligheten atletisk ). Här märker jag att även om min sim jobbar tills han blir utmattad men får inte upp stapeln till full utan mer kanske 70% fylld. Förr kunde jag träna framför tv:n tills jag blev utmattad och då få upp mätaren en och en halv nivå. * Sedan tänkte jag få min sim riktigt glad innan morgonen då han ska till jobbet. Jag låter simmen sova tills han är utvilad, sedan går jag på toa, duschar, äter frukost, snackar med nån på telefon och ser på TV tills hans kul stapel är fylld. Vid det här laget är alla staplar nästan fulla men humörmätaren är nästan på gult. Förr räckte det med att fylla staplarna till lite över halvfylld och sedan se på tv tills man blev Glad. Jag vet inte om det här har med någon uppdatering att göra. Jag har verision 2.13.6.009002 Nån mer som märkt av detta elr nån som vet hur man fixar det.
  6. Har för mig att han ska gå när du klarat team magma i spacecentret....o,o VA!! Jag vet att han fått ett brev från team magma där det står att dem ska komma och ta deras olja elr nåt men dem kommer ju aldrig :angry: !!! Tror jag vet nu... Flyg till Lilcove City. Gå nu vänster in i route 121. Gå igenom allt gräs tills du kommer till en vit brygga som leder ut en bit i vattnet. Här ska du använda surf och åka neråt till du ser ett stort berg. Längst ner ska det finnas en öppning som du ska in i. Då lär du komma till Mt.Pyre. Gå uppför alla trappor. Du kommer nu komma ut igen. Fortsätt gå uppåt tills du ser en gubbe och en tant stå där (kan också finnas magma medlemmar kommer inte riktigt ihåg) Prata med honom så kommer du få Magma Emblem. Du ska sen åka till Mauville City för att sen fortsätta uppåt till öknen och sen åt vänster så att du kommer till route 112. Åk hissen upp till Mt.Chimney. Gå neråt tills du ser en team magma medlem (tror detta, skickar en bild för säkerhets skull) [ Möt Magma medlemmen så kan du sen öppna grottan med magma emblem. Här inne finns Groudon och ser söt ut. Tror dock inte att du kan möta honom än.....har för mig att han kommer att fly. Jag spelar på Emerald och det är inte riktigt detsamma men tror det är så. mm Men har redan gjort allt det
  7. Ja nästan alla som har GTA IV har något problem med det. Jag till exempel kan bara spela i högst 1 timme och 30 minuter och tro inte att det ska gå bättre med patcherna för dem fixar inget. Men det är nog inte grafikkortet elr nåt liknande men vad vet jag. Jag har grafikkort gjort just för spel och kan ändå inte spela ordentligt men du kan alltid prova tt mixa med drivrutinerna.
  8. Har för mig att han ska gå när du klarat team magma i spacecentret....o,o VA!! Jag vet att han fått ett brev från team magma där det står att dem ska komma och ta deras olja elr nåt men dem kommer ju aldrig :angry: !!!
  9. Jag har kommit till den där ön som är närmast högra hörnet och jag vet inte vad jag nu ska göra :( för det verkar som om jag nu ska till "sootoopolis" (den lilla staden på den där ön lite till höger från mitten på kartan) och då behöver jag "dive" som man får av typ "Steven" :huh: i hans hus men han är ju bara på det där j*vl* rymdcentret hela tiden :angry:. Vad ska jag nu göra när jag har två städer kvar att utforska och behöver få "dive" från steven :huh: .
  10. NEJ DET FINNS INTE!! Jag själv har letat över hela internet efter ett sådant fusk när jag hittade sims-skaperns frågo-blogg och där hade någon frågat efter det och han sa att "det inte finns något sådant och det kommer det aldrig att göra för om man inte klarar av det utan att fuska kan man ge upp spelet"
  11. ONDSKANS HÄRSKARE Jag har faktiskt en sim som jobbar som ondskans härskare. :P om du tror att man kan göra andra coola saker när man är det så har du missupfattat saken. :huh: när man är ondskans härskare så lyser det rött från simmen ibland. :cool: och en del andra simmar springer iväg och skriker när den är i samma rum medans andra buar och ropar när du kommer. :lol: ok nu till saken. min sim blev ondskans härskare genom att jobba som tjuv sen efter ganska många befordringar så kan man välja om man vill gå över till att jobba inom ondska och sen när du har kommit upp i nivå 10 så blir din sim ondskans härskare.
  12. asså utan att fuska. jag tycker att om man inte kan klara sims 3 utan att fuska så kan man lika gärna ge upp spelet
  13. jaá jag vet inte hur(för man kan säkert)man kickar folk från andra hus men du kan flytta med hjälp av datorn eller telefonen.
  14. Nej! men du borde lägga upp dom här i spel och fusk avdelningen istället för dom här fusken var skitbra :thanks: :D
×
  • Skapa ny...