Hoppa till innehåll

nintendofever

Medlem
  • Antal innehåll

    11
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna

nintendofever's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Du ska köpa Animal Crossing spelet till wii det äger!!

  2. Lägg gärna till mig :D Namn: Benjamin By: New Home Friend Code: 3524 - 4651 - 9254 Spelar som en kille, men är tjej irl :) Jag har lagt till de flesta som skrivit här!
  3. Oj, tack för alla bra tips ;) det lutar mest åt world tour, lr som 'Pikachu456' sa; att jag köper aerosmith med gitarren från ica maxi o sen köper jag bara spelet world tour :)
  4. Jag ska köpa ett Guitar Hero till Wii. Men jag har ingen aning om vilket som har bäst låtar, som är roligast, lr sånt :P lite tips? vilket tycker du är bäst?? Och nån som kanske kan säga hur mycket ett spel kostar + gitarren? vad jag sett kan det variera stort, men World Tour är ju dyrast om man ska ha me alla grejer såklart ;) På Ica MAXI kosta Guitar hero Aerosmith 299 kr med gitarr tror jag. o det var ju väldigt billigt. men Aerosmith kanske inte är så bra? lämna gärna tips, o om vilket du har, hur mycke du betala för de o så :)
  5. men att man inte kan ha GBA spel är ialla fall inga problem för mig, har inget lätt att jag ska köpa det här! :) det verkar ju asbra, och då kan jag vänta tills det kommer ut och inte köpa ett lite
  6. Jag har ett NDS men har tröttnat på alla spelen och känner för nått nytt :P .jag tänker köpa ett psp för att få lite variation men tänker ha kvar mitt DS så att jag kan spela på båda,har mest mario spel och sånt till Ds:et och sånt finns ju inte till psp för att det är Playstation inte Nintendo :lol: Köp vad du känner för! DS=Kul finns många bra spel.Och jag älskar touch screen!!Dock är det ganska många barnspel till dom. PSP= Har fler funktioner och spel till högre åldrar.Men kanske inte ett så bra köp om du inte gör annat än spelar mest.
  7. 3.The Simpsons Game,Mario Kart Wii och Super Mario Galaxy (Tycker jag ;) ) Och alla tycker ju olika om Wii,vissa att det har sumpig grafik och vissa tycker att det äger.Jag tycker ialla fall att det är bra,det är roligt och speciellt.Allra roligast är ju att spela flera samtidigt,elr det beror på spelet. :rolleyes:
  8. Jag är 12,jag gillar inte för mycket tjejspel.Inte hästar och sånt fjantigt (Förlåt ni som gillar hästar!).Men det kanske finns nånting mer tjejigt bara?? Nä inte Bratz.Kanske.... Men finns det inga Mario spel? Fast Fifa,The Simpsons game,Need for Speed och vissa andra är ju kul och varken tjej eller kill spel.Jag tror nog jag hittar nåt som passar mig.Jag gillar lite action också :rolleyes: Nån som kan berätta lite om Psp då? Är den lätt att lära sig och vad har den för funktioner??
  9. Jag är 12,jag gillar inte för mycket tjejspel.Inte hästar och sånt fjantigt (Förlåt ni som gillar hästar!).Men det kanske finns nånting mer tjejigt bara??
  10. Tycker att Psp verkar kul och bra.Funderar på att köpa ett.Har kollat på spel men hittar mest spel som: GTA,krigspel,starwars,spiderman o s v.Finns det "tjej"spel? Jag menar,visst kan tjejer spela såna spel men finns det liksom andra spel? Jag vet inte om köpet är så bra om jag inte hittar nåt kul spel.Men annars är ju psp ägigt med alla funktioner :D Nån som kan rekommendera ett "tjej"spel? Eller någon som tycker att jag inte borde göra köpet? O.o
  11. Ja man kan spela 2 i storymode.Och den andra personen kan hoppa in eller ut ur spelet när som helst. Det är jätte ägigt spel! Speciellt om man gillar the Simpsons... :D
×
  • Skapa ny...