Hoppa till innehåll

DjLudde

Medlem
  • Antal innehåll

    989
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Nacka :P

DjLudde's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. DjLudde

    Bygga Ny Dator

    Nu har jag och allt funkar bra :)
  2. DjLudde

    Bygga Ny Dator

    Tack för tips ;)
  3. DjLudde

    Bygga Ny Dator

    Läs första inlägget men jag tror att det var på grund av att jag glömde bort skivan jag fick med moderkortet x)Jag hör av mig om jag får fler problem ;)
  4. DjLudde

    Bygga Ny Dator

    Bump! Hjälp tack!
  5. Kan det bli mer offtopic? Svar: Ja (Förlåt, kände mig tvungen, det skall icke ske igen!) Varför ska folk alltid försöka "äga ut" varandra? Vissa borde inse när dem har fel och vissa borde sluta leka Charlie Sheen, kan inte mod låsa tråden så tar det slut?
  6. DjLudde

    Bygga Ny Dator

    Tack båda :) Jag kör på ett annat chassi och ska fixa 8 gb ram.
  7. DjLudde

    Bygga Ny Dator

    Ok då förstår jag, tack :)
  8. DjLudde

    Bygga Ny Dator

    Säkert något budget shit eftersom att jag köpte det billigt på mediamarkt...http://www.axpertec.com/Product-powersuppl...epower_500W.asp EDIT: Googlade lite och såg att swelockers hade testat detta nätagg i en undersökning om budget agg (fuu), men enligt undersökningen skulle det iaf klara det den var gjord för. Den fick även stämpeln "Prisvärd" (lägsta pris 315:-)
  9. DjLudde

    Bygga Ny Dator

    Tackar! Tänkte prova med mitt gamla 500watts nätagg, men om det inte funkar kör jag nog ändå på 650 ifall jag ska köpa till massa grejer :)
  10. DjLudde

    Bygga Ny Dator

    Menar du ett nätagg med över 650w??
  11. Älskar Dunsparce, vad är han liksom? Landsnake? ALL HAIL DUNSPARCE! KING OF DERPS!
  12. DjLudde

    Bygga Ny Dator

    Jag vet faktiskt inte om det berodde på nätagget, men så fort datorn hade startat kunde jag koppla in det och då funkade det fint. Här är mitt tangnetbord btw :P
  13. DjLudde

    Bygga Ny Dator

    Tack för hjälpen, förstår inte hur du orkar sitta och hjälpa mig och resten av fuskaforumet hela tiden x) Men i min gamla dator hade jag ett nätagg på 500w (samma grafikkort men en 2,2ghz dual core processor) och då kunde jag inte starta datorn med tangentbordet inkopplat, så jag vågar nog inte satsa på en 550 watts, men eftersom att du tror det skulle funka så kör jag på 650 ;) Ska kolla upp ett fulare chassi också!
  14. DjLudde

    Bygga Ny Dator

    Verkar otroligt värd pengarna och speciellt med tanke på vad folk säger att de får upp den i. :o Tyvärr har jag egentligen 500kr för lite för delarna jag postade i huvudinlägget men jag ska absolut sikta på den här processorn, tackar ;) Btw, hur prisvärda skulle du säga att resten av delarna är?
×
  • Skapa ny...