Hoppa till innehåll

TheStar

Medlem
  • Antal innehåll

    12
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna
  • Ort
    I en plastpåse

TheStar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. TheStar

    Mario Kart Wii

    Jag använder alla ungefär lika mycket, förutom Waluigi och Wario. Jag retar mig på dom av nån konstig anledning :S Fast Baby Luigi är ju en favorit :P
  2. 3 bara :P Wii Sports Mario and Sonic at the Olympic Games Mario Kart Wii
  3. Jag har Wii Wheel men föredrar att köra med Wii Remote + Nunchuck.
  4. Jag tycker Daisy är bra på höjdhopp.
  5. Men åhh! Vad arg jag blir! Varför läser ni inte! En medlem länkade till snootysims där det stod att The Sims 3 ska komma ut år 2009! Sluta säga "jag tror..." "jag gissar..." Läs istället för att skriva en massa onödiga inlägg!
  6. Jag har också the sims makin' magic,fast jag spelar det aldrig längre för jag har avinstallerat det, det tog för mkt plats. Men iaf jag läste i manualen. Så här stog det:Uppdrag- Vissa ingredienser går bara att få tag på genom att göra ett uppdrag. När din sim går fram till en magiförsäljare och inleder en konversation får han eller hon möjlighet att utföra ett av uppdragen som står beskrivna här nedan. Om din sim lyckas med uppdraget får han eller hon en sällsynt ingrediens. Giftsvampsutmaningen- Få din sim att röra vid så många giftsvampar som möjligt. De giftsvampar som din sim rör vid blir blå. Om din sim rör fler giftsvampar än försäljaren, klarar han eller hon uppdraget. Sömnmolnet- Din sim måste använda sin trollstav för att skingra de påträngande sömnmolnen och rädda andra simmar från dess sövande effekt. Hitta föremålet- Om en försäljare nämner att hon eller han letar efter ett visst föremål får din sim en belöning om han eller hon förser försäljaren med detta föremål. Läskig gravstenstankenöt- På den fiffiga, förtrollade kyrkogården finns en tankenöt som sätter dina pussellösande kunskaper på prov. Den stökiga platsen måste ordnas till. Res upp alla gravstenar, så har du löst pusslet. Men var försiktig! Rör du en gravsten för att höja eller sänka den...så kan du samtidigt påverka gravarna omkring den. Hjälp någon annan-Muntra upp en av försäljarens vänner så kan försäljaren belöna dig med en sällsynt ingrediens. Leveransuppdrag- Försäljare har mycket att göra. Om du hjälper till att leverera ett paket kan du få en belöning som tack för hjälpen. Magiarenan- Om din sim blir utmattad på en duell och vinner, får han eller hon en belöning. Puhh! Det var jobbigt att skriva! Hoppas det hjälper i alla fall! :)
  7. När man öppnar Uddaholm så står det ju lite om den staden. B l.a står det så här: Stämmer det att märkligt försvunna simmar dyker upp här? Eller något liknande. Igår när jag spelade på en familj där så kom Bella Spökh gående på gatan. Hon har ju blivit bortrövad av utomjordingar. Och om man går in på Skönköping och klickar på Dons familj, så står det ungefär något sånt här: Stämmer det att Bella Spökh setts klättra upp för hans veranda? När några kompisar till mej spelade det hade hon klättrat där en gång, mitt i natten. Har det blivit så för er någon gång? Kanske inte precis Bella då men kanske någon annan försvunnen sim? Och så undrar jag om det går att flytta simmar mellan kvarter? :rolleyes:
  8. Jag tycker sims 2 eftersom jag aldrig har hört talas om dom andra...Visserligen finns ju "Annat" också, men det får bli sims ändå ^_^
  9. Jaa!! B) Det ska bli jättekul. Jag bara kom å tänka på det nu,om man har både djurliv och året runt så kanske djuren också typ leka i snön och få solbränna och sånt...Skulle vara häftigt :cool:
  10. Jag tycker alla verkar roliga men om man måste välja tar jag nog... Djurliv och arbetsliv.
  11. Om man är inne på en tomt och spelar,så ser man ju dom tomterna som ligger närmast.Om man klickar på en annan tomt så står det typ: Vill du spara ditt spel? Eller nånting sånt, och så kan man spela i den tomten istället. Men jag tycker att simmarna i ens tomt skulle kunna gå över till grannen också. Det är så tråkigt att gästerna bara kan komma hem till en själv hela tiden :angry: .Fast det kanske går... Jag har bara Sims 2 å Nattliv så det kanske går på ngt annat..Men iaf.
  12. Man kan se dom i spelet också.Man trycker bara på F4. Det vet du kanske redan men iaf...
×
  • Skapa ny...