Hoppa till innehåll

JagVillHetaSims

Medlem
  • Antal innehåll

    24
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

JagVillHetaSims's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. har du arbetsliv så finns det 2 sätt att få tvillingar. antingen skriver du in "forcetwins" när melodin hörs. eller så kan du låta din sim äta cheescake när hon är gravid. för att cheescake ska finnas tillgänglig att laga så behöver din sim ha en hel del kunskaper i matlagning.
  2. The sims 2 året runt kommer bli roligt :)
  3. jaha okej :) men finns det något fusk till att vinna över honom?
  4. Har någon lyckats besegra Voldemort i slutet av spelet? För mej verkar det omöjligt :( Hur ska man göra egentligen? Jag välter alla statyer på honom,och sen när han kastar trollformer så vänder jag spegeln så att han får dom emot sej själv. Är det fel? hallå
  5. jag älskar sims. älskarälskarälskarälskar det! sims sims sims sims sims sims sims sims sims sims sims sims sims sims sims sims sims sims sims sims sims sims sims sims sims sims
  6. tryckte du på gubben i lådan eller den gröna nedåtpilen när du skulle ladda ner? Om du tryckte på gubben i lådan så är filen i formatet sims2pack. Sims2packfiler ska du dubbelklicka på och installera för att filen ska hamna i spelet.
  7. jag vet hur. fast den koden kan skada spelet,så det används på egen risk. Skriv in boolprop testingcheatsenabled true när du spelar hos din student. sen håller du in shift och trycker på din student. bland alla alternativ som kommer upp ska du välja spawn och av det som kommer upp sen väljer du semerter tester. Om du har gjort rätt nu så ska det komma upp en äppelstaty om några sekunder,den kommer alltså inte upp direkt. Men när den kommer upp,tryck på den och välj alternativet graduate. Då kommer det upp en ruta i hörnet med text i,men den behöver du inte tänka på. Efter några sekunder väntan så fylls studentens studieprestanda till max,och det är bara en timme kvar till slutprovet. Ett år har två terminer,så på fyra år går det 8 terminer. Du behöver alltså bara göra detta 8 gånger. Eftersom varje gång du gör detta så går en termin förbi.
  8. Teen Wooho för djurliv -------------------------- Hur gör man för att få in fusket Teen Wooho för djurliv? Jag har laddat hem det,så jag behöver inte veta vart man laddar hem det. Jag vill bara veta hur man gör för att få in det. Jag försökte på samma sätt som jag gör med downloads,men det funkade inte.
  9. Om man spelar in i en film i spelet så finns den ju i "mina dukoment/EAgames/Movies Men alla bilder jag har tagit hittar jag inte. Jag gick in på "Mina dokument/EAgames/Cameras" men där fanns det bara textdokument. Vart under EAgamesmappen finns bilderna man har tagit i spelt? Jättetacksam för svar!
  10. fastän jag har installerat en häftig frisyr så blir den bara en vanlig rak frisyr när den hamnar i spelet. Händer detta er också? exakt samma sak händer med smyckena. när jag väljer smyckena som min sim ska ha så markeras det bara. Men det händer inget med simmen.
  11. tack för hjälpen:) men alltså...jag har tittat noga under dekorationer och jag kan verkligen inte hitta någon smyckeskrin men jag fortsätter att leta.
  12. Jag har laddat ner ett smyckesätt till mitt simspel och jag har installerat det och så. Men jag hittar de inte i spelet. Vart väljer man smycken till sin sim? :'''''( Hoppas ni förstår vad´jag menar.
  13. Jag har hört från andra att deras simmar har ramlat ner från trappor och dött. Vet inte riktigt om det är sant. Är det sant eller?
×
  • Skapa ny...