Hoppa till innehåll

Wadesy

Medlem
  • Antal innehåll

    19
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Wadesy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ditt "gäng" har inte gjort det! Blipfusk123 min kompis har gjort det! Jag gjorde blipville megahacker v1 och v2 Jag jobbar på v3!
  2. Jag är för f*n theawsomevideos! OCH JAG SÄGER ATT NI EJ FÅR GÅ IN PÅ SIDAN ÄN OCH LADDA NER ÄN!
  3. testa den här länken: Klicka här, registrera och sen bara pröva spelet
  4. Wadesy

    Musicmanager

    Testa detta coola music manager spelet jag hittat! Klicka på länken nedanför: www.musicmanager.se Sedan är det bara att registrera sig!
  5. Wadesy

    Hjäälp!

    Jag klarade just alla "cases" och pratade med Issabella men när jag dödat typ 10 swat personer och var på taket och skulle fly fick jag ending: *Ed kollar runt i kikare* Ed: ooh man this ain´t looking good Ed: Don´t matter how bad he wanted he´s scoop Ed: But, when your dead your dead *zombie kommer och äter honom* Ed: WAAHHAAA
  6. Wadesy

    Zombie Fever :d

    Okej här är undersökning vilka zombies ni gillar: Rösta nu: A: Långsamma B: Snabba C: Jag gillar gurka
  7. Wadesy

    Zombie Fever :d

    kan du ge mig länk till delar av filmen? asså te.x shaun of the dead part
  8. Wadesy

    The Urbz

    Jag brukar bara: 1. fixa pengar 2. fixa respect 3. fixa en flickvän. den flickvän jag har nu: Roxanna [ hårding ] hon ger dig hemligt uppdrag! Ja sen fixar jag så jag kan gå vart jag vill! Jag började om för först hade jag Xbox nu har jag 360 så jag började om! Klarat ut det redan -.-
  9. Wadesy

    Min Sa-mp Server

    Jag jobbar på min server då och då här är saker jag måste göra innan: 1. jag bor ju i lägenhet och är 2.a på kö och nr.1 måste säga nej eller så dröjer det längre 2. jag måste packa upp den igen 3. jag ska koppla ihop den Så det kan ta max 2 månader ( om jag är lat ) Men man ska bete sig som IRL och tjäna pengar genom att söka jobb.
  10. Det är kul ibland men zombiesarna är skumma.
  11. Asså vrid den där högra så den pekar på 20 Vrid den vänstra så den pekar lite nära högra. Testa runt lite för jag VET att högra ska peka på 20. Spelade 2 player det var bättre för annars är alla gjorda puckade.
  12. Wadesy

    Dead Rising

    Jag brukar bara vänta tills han ska ladda så hoppar jag överbardisken och tar sniper vapnet och låter honom kasta iväg mig tillbaka så skjuter jag honom i skallen tills han dör. Väldigt kul också hur han låter när han är slut, haha Damn mister... go on now och lemme go istället för let me go!
  13. Wadesy

    Dead Rising

    Asså såhär gör du för att kunna döda några enkelt. först så dödar du sniper familjen. Alltså slå på en av ungarna och så skriker någon te.x JACK! Så dödar du båda med snipervapnet och tar alla vapen. Går till parken där du möter 3 brottslingarna skjut dom långt ifrån så ser dom inte dig. Ta deras machine gun från bilen när dom är döda så dödar du Sean lätt! PS krävs minnst 2 juice för att överleva fight mot Sean
  14. Man kan inte bli gammal.När du klarat ut det så kan du åka vart du vill.
  15. Jag tror du kasnke kommer gilla den här mera!
×
  • Skapa ny...