Hoppa till innehåll

ansj

Medlem
  • Antal innehåll

    48
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sundsvall

ansj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Nu när jag har Internet Explorer 8 installerad så kommer det upp en error flik att det inte går att komma in på denna sida... När jag hade den andra Internet Explorer installerad kraschade internet.
  2. Jag kan inte ens logga in på RS Sidan...
  3. Jag är member, jag har installerad rekomenderad Java, jag har försökt lagt ner min Brandvägg, testat firefox. Vad felet är, vet inte men felet är unikt.
  4. Ska testa lägga av brandväggen och kolla.
  5. Tack men det funkade ändåså inte, jag testade hos en kompis och det funkade.
  6. Om Rebooting är som restart så är det ingen mening med det, kan någon anna här spela RS utan problem? plzz kom med svar, jag är desperat...
  7. Jag har senaste Java, men vad är Reboot computer för något? Reboot kanske är svaret jag vet inte? :( Om det har med filer och sånt så vill jag gärna veta för jag längtar efter att få köra på min acc igen.
  8. Jag testade Firefox, men samma sak hände där. Jag använder Internet Explorer. kan någon annan testa gå in så att det inte är fel på svenska servern bara eller något. Detta problem skulle jag gärna vilja veta vad det var. Har undrat ganska länge nu. :huh:
  9. Jag är member, jag har tagit bort cookies och felsökning sker automatiskt så fort AVG kännar av något virus. Nej jag kan tyvär inte spela ändå... Jag klickar på "Members Click Here To Play" och internet kraschar. Jag köra internet men inte RS. :(
  10. När jag ska köra Runescape så klickar jag på "Play Member" men då släcks hela fliken, undrar vad det kan bero på, snälla någon säg vad felet är. :huh:
  11. Tack. Det funkade! :D
  12. Kan man komma tillbaka till stället som kallas Sacre Grove eller något... man följer efter en pysslingliknande trägubbe med tuta... Och jag behöver komma dit igen. Men kan ej. Plzzz hjälp mig. :(
  13. Tack gode gud för ett svar :thanks:
  14. Kan jag få ett svar även om det står. Vi vet inte. Skulle bli glad. :thanks:
  15. Kan någon svara???????????????????????????????????? :angry: Eller är ni inte smarta nog att klura ut det :student: :meddum:
×
  • Skapa ny...