Hoppa till innehåll

mini_kaka

Medlem
  • Antal innehåll

    12
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

mini_kaka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Tack för att ni kollade in det här,,jag skickar lite pengar om ni skriver nått,,skriv eran msn så addar jag er!! TACK!!
  2. Hej! Jag är fuska.se furums nya webmaster. Om ni har några frågor så svara på det här inlägget bara. Ha en bra dag!!
  3. men du är inte cool så du får inte se!! synd:(
  4. Nu när jag fått veta en del saker om det nya spelet.. så börjar jag bli smått spyfärdig I början av spelet så ska man ju få in getter i ladan.. O varje gång som en get kutar in så står det "YEEEEHAAAAW"...Det är f*n inte Zelda! Det stinker sony. Att man dessutom ska förvandlas till en konstig varg? Jag fattar inte vad det har med Zelda att göra? Och kläderna man börjar med är vidriga... Hästen kan man döpa... Tråkigt... Den ska heta EPONA! Å Om inte Goroner, Zoras, Och dom andra figurerna är med så kommer jag bli vansinnig! En annan info jag har läst är: I tidigare spel har templen haft namn som Fire Temple, Woodfall Temple, Earth Temple osv. Men utvecklarna låter sig meddela att templen i detta spel kommer att ha djurtenamn. Vad i hel*ete menas med detta? Sk templen typ heta "Gris-Temple" och Hön-Temple" !?!? Och det värsta... På trailern så ska man ju kalla på hästen... Han tar inte fram sin lilla ocarina som man hadde hoppas utan gör ännu värrä än i WW... Han VISSLAR!?!? Vad menas med det här!? Jag tror inte att det kommer bli ett så bra Zelda spel :/ Vad tror ni?
  5. hur klarar man i början när man ska få sin första pokemon???
  6. först ska man döda en drake,,sen ska man bada i en timme sen ska man spela igen,,sen är man klar!!
  7. Som alla vet så har både tråden som Kanji gjorde och Apoca har låsts eller något liknande.. Jag PM:ade nyss # 21 och han godkände detta.. Visa upp eran/era snyggaste bilder ni gjort i PS.... De finns en regel som fanns i den före detta "Snyggaste Avatar" att man får inte skriva "Snygg" eller något liknande i ett inlägg utan att ladda upp eller bifoga en bild. Detta för att få mer bilder och mindre "onödiga inlägg" för att den här tråden ska inte försvinna=) Det här inlägget har ändrats av Ragnarök 25/05-2006 02:26:07
  8. Vilken är den bästa pokemon<33 i världen?? Själv Tycker jag metapod<3!!
  9. Hur får man ett Steam Account Till half life 2??
  10. hur fixar man error 1402?? snälla svara!:)
×
  • Skapa ny...