Hoppa till innehåll

hpnisse

Medlem
  • Antal innehåll

    65
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sverige

hpnisse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Galaxy S4 Galaxy Xcover (jobbet) Galaxy Nexus (gamla, reserv)
  2. 2. Förmodar att om CDON säljer ett spel och det INTE skulle vara på Svenska hade det stått!, men ett mejl till kundservice skadar ju inte. 3. Finns många LG-Datorer i olika prestanda-klasser, Windows 7 klarar det av i alla fall. (kör ja). Så har du någon beteckning på vad datorn heter eller länk till nån hemsida som säger vad datorn innehåller så går det nog lista ut. Men tror inte spelet kräver så mycket prestanda, kan ha fel. För mig så funka allt smärtfritt igår redan (söndag), var inne på Västeuropa-2 server och det va inga problem, ladda världar jättefort.
  3. Precis, jag fick några gånger i fredags, 19 minuters väntetid, typ 3 gånger. SKITKASS. Sen är de ju lite kul, för då står det typ: "Din server är upptagen just nu, var vänligen vänta. Vill du spela direkt kan du logga in på en annan server." Vilket ja inte kan, för då finns ju inte min region, elle det jag har byggt på den servern, så allt är ju uppdelat också.
  4. Satt här nyss o körde på mitt OnlineKöpta samt OnlineNedladdade SimCity Digital Deluxe (Finns även Limited Edition). Svenska finns, laddar du ner det från "Origin", som är "EA-Games" motsvarighet till Steam, så får du det på svenska om du har ett EA-Games/Origin-Konto som är svenskt. Laggar gör det inte för mig, funkar jättebra med Windows 7, men operativsystemet bestämmer ju inte om du kan köra spelet laggfritt , det beror ju på vad du har för dator, Delar i datorn etc. PS. EA-Games har tyvärr TVINGAT oss som spelar att vara uppkopplade mot Internet hela tiden, samt ansluta till deras servar runt om i världen. Vilket innebär såhär i början att servarna kan bli fulla/överbelastade, så att du inte kommer in för att spela alls. Ibland kommer man in o ibland inte. Detta gäller även om man bara vill köra själv. Always-Online! /hpnisse
  5. Galaxy Nexus Android 4.2.1 Skitbra telefon! (tycker jag ;) )
  6. Jag kan tyvärr inte svara på prestanda och spel biten, för de e ja kass på... Men jag kan ju rekommendera en SSD, eller åtminstone en mindre och snabbare Hårddisk (7200rpm) för operativsystem och spelfiler etc. Den hårddisk du har valt är bra till lagring och är såkallat "GREEN", miljövänlig, segare (5400rpm), tror även den har ett automatisk viloläge om den inte används, vilket ger sega söktider pga den ska varava upp. Men den e jäkligt bra o lagra filer man typ inte behöver hela tiden, Film, Bilder, Dokument etc... jag kör två stycken i en NAS och en SSD i datorn. Men som sagt resten kan ja inte så mkt om.
  7. Man brukar inte gå på de måtten du anger när man kollar ifall moderkortet passar i chassit. Det står "m-ATX" på moderkortet, det är samma som microATX storleken. Och på Chassit står det att det klarar "ATX" och "microATX", det finns alltså plats för större moderkort, men även hålbild för mindre moderkort. Jag kör själv det chassit. (dock med ATX moderkort). så det ska inte vara några problem alls med det moderkortet. Bild på hur måtten blir, du hade läst (förstått) fel. Olika moderkortstorlekar
  8. Stor och bra guide Dave37. Jag orka inte skriva allt det där så jag tog den lätta vägen, en fördel sen med MultiMC är just som namnet säger, du kan ha FLERA "minecraft installationer", med olika mods etc, om du vill köra Vanilla (inga mods) eller om du kör på nån server som har vissa mods, elle om mods inte är kompatibla med varandra. Gjorde som du (och alla andra) i början av Minecraft karriären, men när detta program kom så tyckte jag de va skitbra. Värt o prova!
  9. Tja. Ett bra program är "MultiMC"; gör att man kan installera Minecraft, med vilka mods som helst, hur lätt som helst. Utan att gå in o krångla i .jar och .rar filer hit och dit!! Ladda ner det, sen så laddar du ner Mo'Creatures. Och för att Mo'Creatures ska funka står det att man ska ha: Forge, GUI Api 0.15.1-1.4.5 samt CustomMobSpawner 1.9.0. Vilket länkar finns på sidan som ja länkat till... . PS! Hela stycket är en LÄNK!! Kan du inte engelska så bra så slå på högsta kvalité och följ hur han gör!! :D /hpnisse
  10. Faktiskt så blev ja såpass trött på o vänta på JB så ja börja kolla lite mer seriöst på o hur en bytte. Hade yakjuxw, så de skulle va lite mer pill... men ja körde ner tror de va ett program o en Stock image. Så gjorde programmet automatiskt om den till google stock android 4.0.1, yakju. Så kom uppdateringarna på varandra direkt när en starta telefonen nästan. 4.0.4 (som ja hade innan), och sedan 4.1JB. Allt va gjort på 30-45 minuter... skitnöjd!! Men tack för hjälpen! edit: (dock försvann ju allt totalt, så hade kopierat bilder o annat viktigt innan som tur va!)
  11. Jupp de va de, hittade nån sida på nätet som förklarade vad alla möjliga symboler i fältet var. Jag som hade hoppats på Android4.1JB! :(
  12. Symbolen högst upp till vänster är de som ja undrar över. Den med plustecknet. Vad är detta för symbol i Android? Kommit upp senaste dagen. Står inget om den i Notificationbar, elle nåt annat. Har kollat om de e uppdatering (väntar fortfarande på android 4.1 JB), därav nyfiken om de har sammanhang. Tack på förhand!
  13. PDF Där står de hur man gör. Startmeny - Kontrollpanelen - Nätverksanslutningar, (borde ploppa upp nu tillgänliga nätverk, in med lösenord och du är uppkopplad!) Hoppas det funkar!
  14. Ja e inte bra på musikinstrument, men ja kollade vad de va för nåt "Rickenbacker 4001". En länk på Blocket. Vet ju inte skick o ålder på din men... många Rickenbacker 4001 säljes för större summor... Som sagt ja e ingen musikinstrument-nisse, så jag ´kan ha fel!!
  15. Mkt bra telefon, stor o fin skärm o den har ICS som e sketsnyggt!
×
  • Skapa ny...