Hoppa till innehåll

mariodog

Medlem
  • Antal innehåll

    280
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

mariodog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. nej har inte ett pass har aldrig varit utomlands och kommer troligen aldrig att åka utomlands, och mina föreldrar säger nej när jag säger att ja ska skaffa pass för dom säger "ne dom ska inte kräva det" hela j*vla f*cking tiden!!
  2. blizzard har svarat nu men dom säger att ja ska visa en bild på mitt id-kort/pass, men ja har inget av dom måste ja värkligen visa mitt pass/id kan dom inte kolla på ip-adressen och se att ja har spelat på en o samma ip i 1 år tills nu??
  3. hur länge håller den undersöknignen på ungefär då??klarar knappt en dag utan wow :P
  4. mitt acc blev hackat men fick tillbaks det av hackarn (vet ej varför) och ja har spelat på det nu några veckor sen dess men nu för 4 dar sen så kunde ja inte komma in det står att kontot är stängt när ja ska logga in, så ja kolla acc-management på wows hemsida och på acc-status, under acc-name o acc-type, står det "suspended". är det bannat då eller??
  5. ja hittar inte mina chars på armory.. har sökt på alla 6st nu men dom finns inte
  6. dom har inte skrivit tillbaka på 1 vecka
  7. mitt acc har blivit hackat men får inte tillbaka det av blizzard, (de svarar inte på mina mejl) så ja undrar ifall nån spelar på anachronos som ally, som kan kolla vad hackarn gör med min char, han heter killingspre,lvl 70 draenai hunter... ifall nån kan kolla honom.. hälsa honom att jag ska hitta honom, skärra k*ken av han och tvinga han att äta den, och att han ska ge mej lösenordet till accet så att ja kan köran på charen igen så slipper han få k*ken avskuren
  8. mitt acc har blivit hackat, så jag tänkte börja om med en orc hunter och undrar vilken pve server som är bra på horde sidan(många spelare, bra latency, lätt att få groups till dungeons osv...)
  9. nån som vet vilken addon man får texten i mitten av skärmen som denna video: video
  10. kostar det att köra online med halo2 på pc eller är det som xbox live där det är en månads kostnad??
  11. vet någon nån sida där man kan hämta nya muspekare till vista, hittar inget när ja söker på google
  12. dra realmlist till skrivbordet, ändra det du ska ändra och spara, lägg tillbaka den i wow mappen, det har alltid funkat för mig sen ja skaffa vista
  13. jag köpte bf2142 northern strike för ett halv år sen och det har funkat perfekt, men nu när ja installerade det på min nya dator så kan jag inte spela på de nya banorna för det står att ja måste ha northern strike för att spela dom, men jag kan låsa upp den nya utrustningen. varför kan jag inte spela banorna??
×
  • Skapa ny...