Hoppa till innehåll

sakul2

Medlem
  • Antal innehåll

    10
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Helsingborg

sakul2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hej allihop vet någon ett sätt att få bybor att para sig? OBS Inga tips på att söka bara kom med svar 1.2.5 Tacksam för svar men... Kom med direkta svar tilleksempel: Du kan para dem med hö. Det funkar inte det jag skrev men det var bara en exempel. Och skriv inte: Sök på google. Eller några andra sidor.
  2. Tja jag råkar ha pokemon white men min lilebror har black. Jag har fångat zekrom besegrat den där mästar tjejen håller på med elite4 den andra gången nu. Jag har sett den där moln anden och har dom tre legendariska hundarna. :rolleyes:
  3. En fråga vilken version? Jag har: Pokemon plantinum, Pokkemon SoulSilver och Pokemon white men min lilebror har pokemon black. :)
  4. Det spelaringen roll jag löste problemet men mitt mod laddas inte hjälp!
  5. Jag menar om att minecraft inte startar.

  6. Jag gillar minecarft läs mitt ämne om minecraft inte startar.

  7. Vad är ipen till den där smudgecraft?
  8. Jag tror att du bara behöver ett bra program typ: Winrar. Och sen öppnar du bara din servermap med det och och sendan öpnnar modmapparna och drar till server saken och typ klart!
  9. Tack men det går inte jag fattar inte. Det står massa konstiga saker jag hinner läsa Modsloadded:3 Och Jag såg minecraft has crashed!
  10. Hej jag undrar hur jag gör för att strta minecraft utanupdate för jag vvill ha mina mod. Mina mod är: TooManyItems och Costumnpcs. Jag har dessa modloaders: Moodloader.zip Och ModloaderMp. Hjälp Tacksam för svar. :thanks:
  11. Jag tror det stämmer. Jag ger information: Gå in på minecraft.net och klicka på download så ser du minecraft server.Sen så kan du starta servern. Men först några skysta skysteringar. Jag tror att detta stämmer testa eller vänta på någon svarar.
×
  • Skapa ny...