Hoppa till innehåll

wilmaa

Medlem
  • Antal innehåll

    4
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

wilmaa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Nej, det tar så lång tid på min dator, den är så trög! Men ska prova
  2. Hej, jag tycker en sak nu. Var försiktiga med era sim 2 och sim 3 spel. 2 av mina simsspel har krashat på grund av ett fusk, det är The sim 2 djurliv och The sim 2 arbetsliv. Och ingen av dom funkar, jag kommer bara till kvarteret och där kommer det alltid upp, "pogramet har krashat och kommer nu att stängas av!" :blink: Så om du använder fusket Boolprop testingcheatsenabled, eller som på sims 3, testingcheatsenabled. jag har även en fråga!, Vad ska jag göra, inget av dom har repor eller någonting, tycker ni att jag ska testa ett annat kvarter, eller tycker ni att jag ska avinstalera båda nu och fortsätta med det ända sims spelet som inte har krashat? Vet ni något man kan göra? Det skulle vara kul om jag kunnde börja spela igen.
  3. Hej, jag har sims 2 hem och husdjur. men nyss så krashade spelet, pågrund av ett fusk, fusket är boolprop testingsheatsenabled. När det krashade stog det "Pogrammet har krashat och kommer nu att stängas av" Och nu så funkar det inte, Vad ska jag göra?, är spelet helt sönder????? :huh: :( :angry:
  4. Hej, jag har laggt in 3 fusk. Men hur lång tid tar det för fusket att synas? Det står efter att man ska få ett privatmeddelande, men vart ser man dom?????
×
  • Skapa ny...