Hoppa till innehåll

Ta Inte Vaccinet Mot Svininfluensan


Dave37
 Dela

Rekommendera inlägg

Just nu (30/10-09) har 5 st dött av svininfluensevaccinet medan 4 st har dött av svininfluensan.[källa1]

 

Den årliga influensan dödar i snitt 2 000 personer i Sverige varje år, enligt Metro kommer ca 585 personer dö av svininfluensan i Sverige om befolkningen förblir ovaccinerad. Det innebär att svininfluensan är drygt en fjärdedel så farlig som den årliga influensan och vaccinet är farligare än sjukdomen. [källa2][källa3]

 

-----------------------------

Vaccinet som ska rädda oss från svininfluensan är mycket värre än sjukdomen. vad ni än gör så tar det inte. och varna så många ni kan. Varför regeringen vill att vi tar detta är oklart. mer information följer nedanför:

 

 

Detta är också ett videoklipp, se den.

http://www.dailymotion.com/user/Dianequios...opaganda_webcam

"15 minuter om svininfluensan 1976, ungefär samma sak kommer förmodligen hända denna gången" - WASD

 

* Utbrott av svininfluensa i USA 1976 - Den 5 februari 1976, insjuknade en soldat på Fort Dix i USA. Han avled dagen efter och fyra till fick föras till sjukhus. Två veckor senare medelade myndigheterna att han avlidit av en ny variant av svininfluensa, subtyp H1N1 och som döptes till A/New Jersey/1976 (H1N1). Detta virus isolerades enbart under perioden 19 januari till 9 februari och spred sig inte utanför Fort Dix. Bland annat på grund av att arvsmassan från denna influensa visade sig vara nära besläktad med influensaviruset som orsakade spanska sjukan så inleddes ett stort vaccinationsprogram. Cirka 40 miljoner människor, eller 24% av den amerikanska befolkningen vaccinerades. Tre äldre personer dog i anslutning till att de vaccinerats och det kom rapporter om unga människor som biverkning av vaccinet drabbats av den förlamande, och ibland dödliga sjukdomen Guillain-Barrés syndrom. Detta fick till följd att allmänheten istället riktade sin rädsla mot vaccinet vilket resulterade i att vaccinationsprogrammet avstannade.

1. What’s in the regular flu shot?

 

Egg proteins: including avian contaminant viruses

 

Gelatin: known to cause allergic reactions and anaphylaxis are usually associated with sensitivity to egg or gelatin

 

Polysorbate 80 (Tween80™): can cause severe allergic reactions, including anaphylaxis

 

Formaldehyde: known carcinogen

 

Triton X100: a strong detergent

 

Sucrose: table sugar

 

Resin: known to cause allergic reactions

 

Gentamycin: an antibiotic

 

Thimerosal: mercury is still in multidose vials

1. Vad innehåller vaccinet mot svininfluensan?

 

Egg protein: inklusive aviär ämnet virus

 

Gelatin: kända för att orsaka allergiska reaktioner och anafylaxi är vanligtvis förknippas med känslighet för ägg eller gelatin

 

Polysorbat 80 (Tween80 ™) kan orsaka allvarliga allergiska reaktioner, inklusive anafylaxi

 

Formaldehyd: kända cancerframkallande

 

Triton x100: starka rengöringsmedel

 

Sackaros: bordssocker

 

Resin: kända för att orsaka allergiska reaktioner

 

Gentamycin: ett antibiotikum

 

Timerosal: kvicksilver är fortfarande multidose ampuller

 

The symptoms of swine flu are broadly the same as those of ordinary flu, but may be more severe and cause more serious complications.

 

The typical symptoms are:

 

* sudden fever, and

* sudden cough.

 

Other symptoms may include:

 

* headache,

* tiredness,

* chills,

* aching muscles,

* limb or joint pain,

* diarrhoea or stomach upset,

* sore throat,

* runny nose,

* sneezing, and

* loss of appetite.

en rejäl förskylning med andra ord.

 

ingen vill nog ha kvicksilver i sig, och de som är allergiska mot ägg eller har diabetes bör verkligen inte ta det. för det är vad det bl.a. innehåller.

 

http://flutracker.rhizalabs.com/

 

77 st (i skrivande stund) har smittats i sverige. INGEN HAR DÖTT!

 

http://sv.wikipedia.org/wiki/H1N1-utbrotte...niskor_per_land

 

det har totalt dött 572 personer på jorden av de som blivit 114 569 smittade och det är löjligt lite i jämförelse mot de ca. 6 400 000 000 människor som lever på den här planeten idag. det är större risk att bli magsjuk. du tar inte vaccin mot det väl? dessa människor som dött har bott i varma, hårda eller fattiga delar av världen där dödsfall av sjukdomar är mycket vanligare än här.

 

sök gärna mer på detta, det finns mycket mer att hämta, google funkar bra. Tack till WASD som upplyste mig om risken och som hittat alla länkar.

 

TA INTE VACCINET! VARNA ANDRA I ER NÄRHET!

Redigerat av Dave37
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Kolla på de här innan ni tar vaccinet så ni slipper ångra er efteråt.

 

Kan tillägga att jag hört om doktorer som vaccinerar allmänheten som låter bli att vaccinera sina egna barn för de vet hur farligt det är.

I västsverige skulle de börja massvaccinera i september. källa

Redigerat av WASD
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Här går gränsen för jag tror på, är inte så jävla fanatiskt om hela NWO grejen så att jag tror att allt är anti-mankind.

Nej, visst kan det vara lite fuffens, men vaccin fungerar oftast, allt är nog inte gjort av "regeringen"

Redigerat av Median
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Här går gränsen för jag tror på, är inte så jävla fanatiskt om hela NWO grejen så att jag tror att allt är anti-mankind.

Nej, visst kan det vara lite fuffens, men vaccin fungerar oftast, allt är nog inte gjort av "regeringen"

En sak är i vilket fall säker. Vaccinet är inte värt det.
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Fortfarande fullt friska unga människor som blivit förlamade av det, har ingen siffra på hur många men så fel kan det inte gå, kolla på 15 minutersfilmen. Högt uppsatta personer tog det inte då och de kommer inte göra det nu.

Redigerat av WASD
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Skrivet (redigerat)

påstår ni att det är ett mördarmedel för att tre äldre personer dog i samband med vaccinationen? vaccinationer kan oxå gå fel.

nej, jag påstår att du hellre har en svår förkylning ett tag än har kvicksilver i kroppen för resten av ditt liv. kvicksilver är en tungmetall om jag inte har fel.

 

edit:

 

Ofta används termen tungmetaller i betydelsen tunga och särskilt miljöfarliga metaller. De mest omtalade är i detta sammanhang bly, kvicksilver, kadmium och uran. Det stämmer visserligen att de flesta tungmetallerna och deras kemiska föreningar är giftiga, men det finns även flera livsnödvändiga tungmetaller (järn, zink, koppar, krom, mangan, molybden, nickel), liksom det finns giftiga eller miljöfarliga lättmetaller (exempelvis beryllium, strontium, aluminium)
Redigerat av Dave37
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Fortfarande fullt friska unga människor som blivit förlamade av det, har ingen siffra på hur många men så fel kan det inte gå, kolla på 15 minutersfilmen. Högt uppsatta personer tog det inte då och de kommer inte göra det nu.

nej jag orkar inte se på den filmen. förstår inte denna mening; "har ingen siffra på hur många men så fel kan det inte gå", ett "inte" för mkt?

 

vad är det för källor? kan ni presentera källkritik? ni verkar vara så himla naiva. så fort ni läser något som skulle innebära att makthavare ljugit blåser ni upp det. kul att är kritiska, men det här är bara löjligt

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Du kollar ju inte ens på våra bevis/källor. 15 minuterklippet är från CBS 60 minutes. (ironiskt nog)

 

"The ultimate ignorance is the rejection of something you know nothing about and refuse to investigate"

 

Du har blivit varnad, bumpa tråden om 2 år ifall du blir förlamad.

Redigerat av WASD
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Skrivet (redigerat)

Kvicksilver är mycket giftigt på grund av att Hg2+-joner lätt knyter fast till och blockerar svavelatomer som ingår i många proteiner. Vid långvarig förgiftning får man skador på mag-tarm-kanal och njurar.

 

Sveriges regering vill ha ett totalt förbud mot kvicksilver i Sverige, och detta innefattar användningen i tandlagningsamalgam. År 2009 kommer därför en ny förordning om hur kvicksilver får användas att träda i kraft, som helt kommer att förbjuda användandet av ämnet inom bland annat tandvården. Dock kommer kvicksilver i fortsättningen att få användas i lågenergilampor
ok det verkar iaf konstigt, sveriges regering vill ha kvicksilverförbud men tillåter det i vaccin?
Redigerat av Dave37
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Är det här ett rent medicinskt "avslöjande" där du och några andra sätter dig emot medicinindustrins vetskaper om vad som är farligt och vad som inte är det, eller är det ett påhopp på någon som vill ha ihjäl folket genom att ha något i vaccinet som det finns liten chans att man dör av? Hör du nite hur pressat det låter? Är det någon som har tänkt att "nu har vi ihjäl några personer genom att ha i lite udda ämnen i vårat vaccin"?

 

Om du nu gillar siffror och statisktik så kan vi ju räkna med lite nuffror här. Hittils har 114.569 personer blivit smittade av infuensan, och därav har 572 personer dött. 0,5% av de smittade har alltså dött?

Så. 40.000.000 människor hade enligt dina uppgifter fått det här vaccinet 1976. Du nämner 3 dödsfall (gamla skröppliga personer) plus X fler som tros ha dött på grund av det här. Det blev inte särskilt uppmärksammat eller något sånt, ska jag vara snäll och säga att hela 1000 personer fick den där sjukdomer och strök med? Det är väldigt överdrivet tycker jag, men det förstärker bara min poäng. Med de siffrorna ger vaccinet en dödlighet på 0,0025%.

Vad låter mest, 0,5% eller 0,0025%?

 

Sen att dra in med hela jordens befolkning är bara random, det har inget med saken att göra. Vi kan fixa lite mer grova siffror åt dig om det är intressant. Om vi säger såhär, Indien är ett fattigt och varmt land med relativt dålig sjukvård. Indiens befolkning uppskattas vara ca 1.150.000.000 personer. Om vi tar samma procent döda i influensan 0,5% (observera att detta egentligen bör vara högre, eftersom majoriteten av dödsfallen inträffade i såna här land).

Detta ger ungefär 5,75 miljoner döda i Indien, men med massa osäkra siffror. Poängen var att det spelar ingen roll hur liten del av jordens totala befolkning som har dött, eftersom det hittils bara har smittat ett fåtal.

 

Låter det här på något sätt vettigt, eller talar jag ur skägget?

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...